Copy

Aandelenupdate 01/09/2019

 

Airfance

4uGRAFIEK: "De verwachting was omhoog en dat ging het ook. De koers lijkt een driehoek te gaan vormen en dan zou ideaal die hogere top met ND er nog aan komen."

De koers zit nog steeds in de driehoek, verwachting is nog steeds een opwaartse uitbraak met mogelijk een ND, Eventuele longs beschermen dus.

ONZE MENING: Zijlijn


ASML

WEEKGRAFIEK:  "ASML heeft nog geen beslissing gemaakt, terug een twijfelcandle tussen de stijgende kanalen in."

Een forse groene candle deze week met een slot net nipt in/tegen het kanaal, sterk, maar voor ons even zijlijn.

ONZE MENING: Zijlijn


BASF

DAGGRAFIEK- "De koers veerde op en ondervond weerstand van het dalende trendkanaal, dat de koers echt zijn best doet om een bodem te vinden bewijst dat deze lagere bodem wederom met PD is." 

De koers bodemde idd, de kou is echter nog niet uit de lucht, in het lange plaatje moeten we eerst boven de rode lijn op 65 geraken.

ONZE MENING: Zijlijn.


DSM

WEEKGRAFIEK- "De koers speerde verder naar de bovenzijde van het kanaal en ondervond er de nodige weerstand. Op dagbasis brak de steunlijn, doch de RSI vertoont een positieve reversal en zou de koers moeten ondersteunen." 

De koers werd idd omhoog geduwd door de reversal en zolang deze kan standhouden boven de 110 is er niet veel aan de hand.

ONZE MENING: Zijlijn

ING

WEEKGRAFIEK: "Long durven we in dit aandeel al maanden niet meer, doch wel jammer dat het zo doorzakt zonder eerst ons doel up te bereiken. Voorlopig blijven we maar een up afwachten om deze flink te shorten."

Telling iets aangepast, doch strategie blijft zelfde, hoger afwachten om te kunnen shorten.

ONZE MENING: Lange termijn een grotere opvering afwachten richting 12 om short te gaan.
 
Netflix

DAGGRAFIEK: "Scenario komt mooi uit, daling naar de 300 steun en dan bevestiging in de RSI, namelijk de PD. Bij opwaarts breken van de weerstand kan mee long."

De long was maar een kort leven beschoren, hoewel de koers echt haar best blijft doen om een goede bodem te vinden.

ONZE MENING: Bij opwaartse uitbraak kan alsnog mee long.
 
Shopify 

DAGGRAFIEK: "Wederom +20%, bij sommige aandelen staat er echt geen rem op. Doch short durven we nog steeds niet in de mond te nemen, daarvoor is eerst duidelijke topvorming nodig. RSI zakt nog steeds fors door bij elke daling = bullisch" 

Meer dan +30% er wederom bij, ongelofelijk wat een run. Pas onder de 350 gaan de eerste waarschuwingslichtjes aan.

ONZE MENING: Wie long zit roomt nog een deel af.

Tomtom

DAG-WEEKGRAFIEK: "En jawel, hogere top, nog geen ND en de RSI gaat nog steeds OB en de max c ligt nog iets hoger, ook de zware weerstandslijn ligt nog wat hoger, dus ideaal in die hogere zone toppen met ND." 

We hadden graag koersen gezien zo dicht mogelijk tegen de 11.45. stops iets boven de 12. Bij neerwaartse uitbraak uit de wig kan al mee short, indien de we 11.45 halen met ND kan aldaar ook een shortpoging worden gewaagd.

ONZE MENING: In de weerstandszone ND afwachten of mee met neerwaartse breuk

Unibail Rodamco

DAG-WEEKGRAFIEK-  "De koers zakte verder, mooi is het allemaal nog niet, maar de daling in golf C/3 telt nu wel 5 golven en we zijn aanbeland aan een belangrijke trendlijn. Een bounce richting de 145 heeft dan ook onze voorkeur. "

Dit aandeel blijft het moeilijk hebben, doch de steun blijft intact en de lagere bodems zijn prikkers en met PD. Bodemvorming houdt voorlopig dus nog aan.

ONZE MENING: Deel longs actief. 

Unilever

DAG-WEEKGRAFIEK- "Deze was terug mooi, net moment dat we draaiden van short naar longvisie speerde de koers omhoog, mooi te zien dat steunen hun werk doen. Een mooie PD stond er niet, hou er dus rekening mee dat deze stijging nog verkocht zal worden."

We keken long, doch in 1 streep naar bovenzijde hadden we nu ook niet verwacht. Aangekomen bij zware weerstand dus eerder moment om groot deel van longs van tafel te nemen dan nu nog te willen instappen.

ONZE MENING: Aangekomen bij zware weerstand

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tradeaplan UK · Heidestraat 71 · dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp