Copy

INDEXUPDATE | 02/03/2020

AEX  

WEEK-UURGRAFIEK -  "De 607 komt onder druk, eens eronder kunnen we de beweging naar 585 zone inzetten."

Een hogere of lagere top kon niet worden uitgesloten, in het grotere plaatje stond het doel down echter al even aangegeven. In de korte telling zien we dat een lagere bodem nog zou kunnen met PD. Indien zo verzilver dan eventuele shorts want minimumdoel bereikt dan en we verwachten na deze daling voorlopig sowieso nog hogere toppen. De zone 570 zou aan onderzijde niet mogen breken.


 
DAX

WEEK-UURGRAFIEK - "Een lagere bodem, doch met PD. Met goede wil zouden we een 5wave down kunnen ontdekken. Dit zou dan inhouden dat een eerste dalingsgolf is afgerond, we nu een lagere top moeten zetten, waarna dan de golf C down kan plaatsvinden."

De 5 wave werd snel ongedaan gemaakt, reden dat we ook steeds trendkanalen trekken, ter bevestiging van de telling. In een mogelijke telling zouden we nu C=A behaald hebben. RSI ook wel nog OS. 12700-12500 nog steeds mogelijk al was het na een grotere opvering.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Indien we hier naar de telling kijken zouden we eerder al in de opwaartse B zitten en dus eerder nu een daling moeten krijgen alvorens verder op. "

Deze telling kwam dan weer heel mooi uit. Graag hadden we hier s&p net onder de 3200 gezien. 3270 zone is nu weerstand.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp