Copy

INDEXUPDATE | 12/23/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Gelukkig dat grootste deel short eruit is want we staan alwaar een heel stuk hoger. Pas onder 710 kunnen we terug aan nieuwe shorts denken nu."

Een leuke beweging om dit mooie jaar stilaan af te sluiten. We hoefden geen topje te raden, enkel mee met break en wat een knaller intraday volgde er. Nu is het aanzien of we een abc up krijgen of verder down. De meest voorspelbare beweging is er nu uit? Tot einde jaar is het niet echt de periode gezien de lagere volumes en jaarafsluiting van grotere partijen om nu te gaan day-en of swingtraden. De index- en aandelenupdate zal dan ook niet of maar sporadisch verschijnen.
Ik wens jullie allemaal alvast al hele fijne Kerst- en feestdagen toe.
 

 


DAX

4uGRAFIEK - "Het liefste zagen we de opvering in aan klassieke abcvorm. Pas onder de groene lijn en liefste bij RSI die negatieve divergentie vertoont kunnen we ook hier opnieuw pas short."

Hele mooie down naar onze aangegeven B. Nu aanzien of we die C omhoog krijgen of niet. Ideaal wel, doch de meest zekere beweging is voorbij nu en nu beter even aanzien en voorbereidingen voor de feestdagen maken.

 


ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Zelfde situatie hier. Opvering lijkt voorlopig enkel correctief doch ook hier graag eerst zwakte in RSI en in prijs door het neerwaarts breken van de groene lijn alvorens opnieuw short te gaan."

Inderdaad enkel correctieve opvering en er staat zelfs lagere bodem op de borden met een overkochte RSI.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp