Copy

INDEXUPDATE | 06/02/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "  719+ bereikt, mooimooi. RSI op 4u basis nog steeds overkocht zodoende zou het nog steeds buy the dips zijn. Bereiken van targets is steeds afromen van winst natuurlijk."

Een daling, voorlopig zonder veel erg, als we hier draaien kan die hogere top in deze golf zelfs nog naar analogie met de andere indices. Indien we hier breken kan het verder down, dan staat deze golf er wel volledig en moeten we de korte telling aanpassen, de langere die blijft sowieso nog even staan.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "Mooiste zou nog steeds die hogere top naar ons minimumtarget up zijn."

Getreuzel in de koersen maar op zich niets veranderd. Zolang boven de steunlijn houden we de telling aan.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier kregen we de down die we hadden verwacht, doch ook graag dan nog dat hogere topje nu ook om de telling af te maken."

Minimumtarget up was bereikt dus sowieso daar deels winstnemen. Zolang de 4071 het houdt kijken we ook hier nog steeds omhoog voor die extra deelgolf up.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp