Copy

INDEXUPDATE | 09/23/2020


AEX  

uGRAFIEK -  "Vorige week keken we up, gisterenmorgen draaiden we de visie door het breken van de steun op vrijdag en waarschuwden we dat het fors kon gaan. Net op tijd, het knalde idd down. Rond 530 zou steun moeten liggen."

Een (fors) herstel, doch het lijkt nog steeds correctief, dwz dat de daling zou moeten worden hervat. De RSI lijkt dit te bevestigen, door te fors te stijgen. Deze mag voor dit scenario ook niet boven de 70 sluiten. De 548zone zou weerstand moeten geven voor ideaal een beweging naar de aangegeven 530 zone.
 
DAX

uGRAFIEK - " Ook de Dax knalde down, ook hier is RSI nog oversold zodat een opvering normaal nog verkocht mag worden voor een lagere bodem."

De Dax herstelde minder fors en ook hier houdt de 12800 zone ideaal stand voor een daling naar een lagere bodem.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

uGRAFIEK-  Ook hier bleef dalend kanaal intact en dient de 3300 zone eerst overwonnen te worden alvorens de lucht opklaart."

Een gehele dag draaien rond die 3300 zone gisteren en vannacht. Een laatste up naar bovenzijde 3330 lijkt nog mogelijk, maar ook daar zou de koers weerstand moeten vinden en eens het steunstippellijntje down breekt kan ook hier mee short. Ook hier gaat RSI ideaal niet overkocht.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp