Copy

INDEXUPDATE | 06/08/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: " Een upje maar geen hoge top, zoals gezegd moeilijke price action, maar het doel was hier dan ook al behaald, bevestiging van de kracht van de elliottlijntjes dus."

Een zijwaarts dagje gisteren. Er lijkt zich een driehoek te vormen. dat zou betekenen dat we nog een laatste downpoot richting de +-705 nodig zouden hebben waarna we opwaarts zouden kunnen uitbreken. Bij het breken van de onderzijde vervalt het patroon.
 
 

DAX

uGRAFIEK - "Prachtig. Het minimumdoel nu wel aangetikt en ook direct afwijzing ervan. Nu kijken hoever we geraken met short. Amper stoploss nodig wederom."

Een mooie daling naar de steunlijn. Amper stoploss was nodig. Voorlopig hier een onduidelijker patroon. De max C en grotere C rond 16k staan in het grotere plaatje nog steeds als doel.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Een opvering doch nog niet die top en we moeten opletten dat we niet onder 4080 gaan koersen want dan kan er een stukje extra van af."

4080 was mooi steun. 4172 weerstand kort frame en onderzijde steun. Ideaal een wave e down waarna een opwaartse uitbraak voor onze wave v zou kunnen volgen.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp