Copy

INDEXUPDATE | 11/03/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Mooi zo, een hoogste koers van 680.02 en  ND op de RSI de index plofte neerwaarts. Met eigenlijk geen stoploss kon trade worden gedaan, op die lijnen blijven we inzetten, dat blijft onze sterkte en handelsmerk. Natuurlijk is het aan de markt om er een vervolg aan te geven. De groene lijn moet dus eerst breken voor een verder vervolg."

Meer kunnen we niet vragen, een mooie neerwaartse breuk van het trendkanaal. Nu moet de markt zich verderzetten. Willen we immers ons neerwaarts lijntje zien dan moet de markt immers impulsief neerwaarts gaan bewegen.
 

DAX

4uGRAFIEK - " Prachtig. Ook hier viel mooi geld te verdienen intraday gisteren. De kleinste beweging geeft al een hele mooie risk reward. In het grotere plaatje moeten ook hier de groene lijnen er eerst aan geloven vooraleer meer down mogelijk"

Ook hier zelfde actie down hoewel dax nog sterker ligt. Terugtest kwam voor wie na de break de terugtest van het kanaal wou traden. Nu moet ook die laatste groene lijn er aan geloven en moeten we runner houden voor onze rode lijn onderaan.
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Vele kleurtjes. Blauw staat voor de negatieve divergentie met de hogere top. Inderdaad onze verwachting van hogere toppen kwam uit, ook al is het maar met een half puntje en werd enkel dezelfde lijn getest en geen hogere. Rode lijn blijft weerstand dus en de groene lijnen deze die de bulls moeten breken. +-3840 voor bevestiging van een top dus."

Alle steunen braken neerwaarts met kracht en ook hier moet de markt verder impulsief down gaan bewegen nu.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp