Copy

INDEXUPDATE | 06/06/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "  Een mooie opvering. Nog geen hogere top en eigenlijk is de AEX de enige index waar het ook niet meer hoefde daar we als 5 waves staan hadden en minimumdoel bereikt. Een echte daling kon echter nog niet vooraleer de andere indices het patroon hadden afgemaakt."

Een goedemorgen op deze Pinkstermaandag. Uit de koersbeweging valt niet veel uit op te maken. Gaan we toch nog dat net iets hogere topje zetten of maken we een abc down? Afwachten dus.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "We gaven een stijging van meer dan 300pt aan als voorkeurscenario. We staan er bijna. De hogere top staat er al, het minimum (de hogere top) vinken we af, ideaal echter naar het doel. Indien RSI nog steeds er negatieve divergentie geeft, dan kan gedraaid worden van long naar short."

Ook hier even moeilijk nu daar de hogere top er staat doch het eigenlijke doel net niet. Ook hier even aanzien dus.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Prachtig. Een dip naar ons lijntje en een knal omhoog. Nasdaq en dow hebben wel al de hogere top gezet die wilden zien. S&p ideaal ook maar we worden al voorzichtiger nu. Vandaag ook eerste vrijdag van de maand dus om 14u30 de NFP (Non Farm Payroll cijfers), ruis maar we hebben dat nodig om bewegingen af te ronden/in te zetten."

Zelfde situatie, Nog net niet de hogere top die ideaal zou zijn, ook hier even aanzien of we die nog mogen afvinken.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp