Copy

INDEXUPDATE | 01/10/2020

AEX  DAX S&P

Eens een ander iets ;-)
Geen verrassingen bij de 3 'gewon' indices, we weten dat het einde van een golf 3 moeilijk te raden is en dat zolang we boven een kantelpunt zitten het gewoon up is.
AEX: zit boven de 604 en topzone 614-644
DAX: zit boven 13175 en heeft doel 13715
S&P: zit boven 3185


Laat ons eens kijken naar 2 andere Amerikaantjes, namelijk de Dow en de Nasdaq

Dow jones
 
WeekGRAFIEK: Ideaal krijgen we in een golf 5 een ending diagonal en vertonen alle indices hetzelfde beeld. Belangrijke kenmerken voor een ending diagonal zijn dat de golven allemaal abc golven zijn en elke navolgende golf korter dan de vorige.
Dit was onze voorkeur ook voor de S&P doch eens kijken wat de andere 2 genoemde indices vertellen.

Wel de huidige golf is nog steeds korter dan de vorige, pas boven 29772 is deze langer, doch met een RSI die overkocht gaat en een deelstructuur die lijkt te wijzen op golfje 3 dienen we op te letten dat het geen 5 wave wordt die boven de 29772 gaat want dan vervalt het ending diagonal patroon.

Dit zou niet willen zeggen dat het grote plaatje verandert, neen we blijven uitgaan van een laatste golf 5 up dit jaar (2020 zou mooi positief moeten worden), doch het zou wel inhouden dat de daling die nu moet komen in de 4 minder diep moet gaan dan we eerst dachten EN dat de 3 zich nog verder up zou kunnen doorzetten ook eerst dan we dachten.
We houden de maand januari (ten laatste begin februari) wel aan voor een tussentop, maar we houden deze mogelijke ontwikkeling wel in het achterhoofd dus. De 29772 zal u komende weken dus nog wel eens horen vernoemen.

 
De Nasdaq vertoont dezelfde telling met dat verschil dat we hier wel al de 2 gelijke golven op het bord hebben met een deelgolf 3 en RSI OB. Indien de Nasdaq de voorloper is van de andere Amerikaanse indices moeten we nog enkele verder up.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp