Copy

INDEXUPDATE | 01/07/2020

AEX  

DAGGRAFIEK -  "Wanneer een top er staat weten we nooit op voorhand, in de zone 614-644 verwachten we een top komende weken voor een down naar onder 586, toch rond de 30punten daling dus. Pas onder de 604 meer downside."

De 604 houdt nog steeds stand, we moeten dus nog steeds rekening houden met een hogere top. Het einde van een golf 3 is dan ook het moeilijkste te bepalen in de gehele elliott wave techniek. De golf iv down dienen we te gebruiken om de laatste golf v mee up te traden.


 
DAX

DAGGRAFIEK - "Dax zakte, zoals we verwachten van een zwakkere beurs, wel al door zijn neerwaarts kantelpunt."

Het doel 13715 staat nog open, doch de 13175 moet dan wel terug snel overwonnen worden door de bulls.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

DAGGRAFIEK "De zone 3253-3278 zou na de aantrekking, weerstand moeten geven en hier hebben we 3000 genoemd als doel down. 250punten down dus, ook al zal dit niet in een streep gaan en kunnen we ook hier een marginale hogere top niet uitsluiten, doch ook hier, down dus."

Ook hier werd de down gekocht en blijft analyse intact.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp