Copy

INDEXUPDATE | 04/27/2022AEX  
 
dagGRAFIEK: "We gaven 10 punten aan, het werden er 8, mooi zo. Nog mooier als doelen echt kunnen afgevinkt worden, zeker omdat we eigenlijk graag long willen voor die hopelijk grote mooie C up."

Mooi zo, doel afgevinkt. Voorlopig houden we de telling gewoon aan, een kleine overshoot op doel is steeds toegestaan, ideaal dan wel weldra sterke opvering. Wellicht dat de resultaten van apple morgen uitsluitsel brengen.
 

DAX

dagGRAFIEK - "Ook Dax maakte nog een prikker down, maar steunlijn hield stand, dus ook hier even aanzien."

Prachtig hoe technische analyse zo accuraat kan werken. Doel afgevinkt en ook hier houden we de telling voorlopig gewoon aan.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Amerika zat op steun en dat weerhield en weerhoudt ons nog steeds van een 'crash', hier moet eerst meer gebeuren. Deze week nog belangrijke resultaten, microsoft, apple,.... voldoende volatiliteit nog te verwachten dus."

De dalende steunlijn houdt stand doch als die vorige bodem breekt kan er nog een stukje van af naar de volgende steun op 4050. Op zich enkel nog steeds maar retest breakout dan.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp