Copy
RAMPPIKIRJE
Ramppikuume - Valtakunnalliset Nuorisoteatteripäivät Kankaanpäässä


Tervetuloa lukemaan Ramppikirjettä!


RAMPPIKUUME on 13-20-vuotiaille nuorille ja heidän ohjaajilleen suunnattu valtakunnallinen teatteritapahtuma. Koulutuksesta ja esityskatselmuksesta koostuva tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea ja nähdä nuorisoteatteriryhmien esityksiä ympäri Suomen, saada palautetta sekä kouluttautua alan ammattilaisten ohjauksessa.

Tämä kirje kokoaa tapahtuman ajankohtaiset uutiset muutaman kerran vuodessa. Saat tämän kirjeen, koska olet ilmoittanut halusi saada Ramppikuume-postia tai olet aktiivinen tapahtuman kävijä. Jos et halua saada kyseistä sähköpostia, voit erota listalta kirjeen lopussa.
Liity Ramppikirjeen saajaksi

Virtuaalinen RAMPPIKUUME 11.-13.9.


Tapahtumaa vietetään tänä vuonna verkossa. Virtuaalinen RAMPPIKUUME tarjoaa tuttuun tapaan työpajoja, esityskatselmuksen sekä mahdollisuuden keskustella ja vaihtaa ajatuksia näkemästään ja kokemastaan.

Osallistuminen on ilmaista ja onnistuu missä vain! Tarvitset vain tietokoneen tai älylaitteen, jossa on nettiyhteys. Tule mukaan - yksin, kaksin tai ryhmäsi kanssa!

Lue lisäät Virtuaaliseen RAMPPIKUUMEESEEN osallistumisesta täältä.

 

Työpajoissa improvisaatiota ja näyttelijäntyötä


Perjantai-illalla 11.9. klo 18 on tarjolla kaksi verkossa järjestettävää työpajaa; improvisaatio ja status näyttelijäntyössä. Pajojen sisältökuvauksiin pääset tutustumaan tästä.

Pajoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy maanantaina 7.9. Ilmoittautuneet saavat osallistumista varten osallistumislinkin.

Ilmoittaudu pajoihin täältä
!

Löylytyksessä tilaa kommenteille!

Jokaisen esityksen jälkeen katsojilla on mahdollisuus kommentoida näkemäänsä ja esittää esiintyneelle ryhmälle myös kysymyksiä löylytyksessä. Löylytyksessä löylyttäjinä toimivat Suomen Nuorisoseurojen teatteriagentit Tiina Puljujärvi ja Sami Sivonen.

Tule mukaan kertomaan tunnelmasi ja kuulemaan esityksistä lisää!

 

Esityskatselmuksessa viisi nuorisoteatteriesitystä


Virtuaalisen RAMPPIKUUMEEN esityskatselmuksen muodostaa viisi nuorisoteatteriesitystä, jotka valittiin katselmukseen mukaan kevään katselmushaun perusteella. Esitykset näytetään RAMPPIKUUMEEN nettisivujen kautta lauantaina ja sunnuntaina. Esiintyvät ryhmät saavat myös palautteen ammattilaisraadilta. Raadin palaute ei ole yleisölle avoin.

Tutustu esityksiin tästä!

Tutustu tapahtuman aikatauluun!


Tapahtuman tarkempi aikataulu löytyy Ramppikuumeen nettisivuilta. Aikatauluun lisätään myös osallistumislinkit eri osioihin.

Tutustu aikatauluun täältä!
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2017 Ramppikuume, All rights reserved.


Ota yhteyttä:

Karoliina Hursti
Nuorisoseurat Lounais-Suomi
0440591913
karoliina.hursti@nuorisoseurat.fi

Ullamarja Kontiainen
Kankaanpään kaupunki/Kulttuuri- ja nuorisopalvelut
044 577 2691
ullamarja.kontiainen@kankaanpaa.fi

 

Lue Ramppikirjeen rekisteriseloste

Poistu postituslistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp