Copy
8 juni – 16 september 2018
alle dagen open 11 tot 18 uur

Louwrien Wijers

Hoofdstraat 12 

9172 MP Ferwert NL

+31 624 910 885

www.100dagenjosephbeuys2018.nl

 

Charlotte asks met Johannes Stüttgen
Johannes Stüttgen in Ferwert op 23 juni 2018

Volgende week:

Onvoorwaardelijk Basisinkomen in Eurazië 30 juli-5 augustus

-Zaterdag 4 augustus, 14 uur films van ENNO SCHMIDT in China, Japan, Taiwan en Rusland sprekend over het Onvoorwaardelijke Basisinkomen, Enno Schmidt kan onverwacht zelf niet komen 4 en 5 augustus, maar komt inplaats op 8 en 9 september.

-Zondag 5 augustus, 14 uur films van ENNO SCHMIDT in China, Japan, Taiwan en Rusland sprekend over het Onvoorwaardelijke Basisinkomen en films van de voordrachten die JOHANNES STUTTGEN in Ferwert heeft gegeven 23/24 juni en 28/29 juli, over hoe Directe Democratie en Basisinkomen tegelijk geïntroduceerd moeten worden om de nieuwe maatschappij, die Joseph Beuys de Sociale Sculptuur noemt, te realiseren.


Verruimd Kunstbegrip, Basisinkomen en Eurazië

23 - 29 juli 2018

- Zaterdag 28 juli, 14 uur JOHANNES STUTTGEN spreekt over het Verruimde Kunstbegrip, het Onvoorwaardelijke Basisinkomen en Eurazië. Geboren in 1945 studeerde Johannes Stüttgen van 1966 tot 1971 bij Joseph Beuys aan de Kunstacademie in Düsseldorf, hij was in 1967 betrokken bij de oprichting door Beuys van de Duitse Studenten Partij, was mede-oprichter van de Organisation für Direkte Demokratie durch Volksabstimmung en van 1980 tot 1986 leidde hij de Free International University FIU van Joseph Beuys. Sedert 1987 geeft hij leiding aan de Omnibus für Direkte Demokratie, die eind juni op de Vrijhof in Ferwert stond, en hij houdt elke week ‘kringgesprekken’ over het Verruimde Kunstbegrip en de maatschappelijke veranderingen die nodig zijn om de toekomstvisie van Joseph Beuys te introduceren.

- Zondag 29 juli, 14 uur CEES HIEP speelt op de vleugel zijn piano solo ‘Spatels’ die ongeveer 45 minuten duurt. Hij zegt er zelf over: “De 9 spatels komen uit de bakkerij van mijn grootouders in Amsterdam, ze zijn gebruikt door hen. Spatels staan voor mij voor subtiliteit en sturing, het zijn instrumenten van precisie..”

- Zondag 29 juli, 15 uur JOHANNES STUTTGEN en ARJEN NIJEBOER over Directe Democratie en Basisinkomen. Arjen Nijeboer werkt in Nederland al sedert de jaren ’90 aan het realiseren van directe democratie en we horen we van hem of dat enigszins lukt in Nederland. Johannes Stüttgen kan wellicht aanwijzingen geven om ook in ons land de nieuwe maatschappij van Beuys, de Sociale Sculptuur, te realiseren.

Ga naar: https://www.meerdemocratie.nl/publicaties

Johannes Stüttgen spreekt voor '100DagenBeuys' in Hoofdstraat 12, Ferwert

'100DagenBeuys' YouTube kanaal
The Expanded Concept of Art, Basic Income and Eurasia

23 - 29 July 2018


- Saturday 28 July, 2 pm JOHANNES STUTTGEN speaks about The Expanded Concept of Art, the Unconditional Basic Income and how this can work in Eurasia

- Sunday 29 July, 2 pm CEES HIEP plays his composition ‘Spatels’ on the grand piano.

-Zondag 29 juli, 15 uur JOHANNES STUTTGEN will further explain the unique coming together of the basic income for everyone and direct democracy in the near future.
ARJEN NIJEBOER explains about the current Direct Democracy situation in the Netherlands. Johannes Stüttgen may be able to help him with suggestions how to help the understanding for Direct Democracy grow in our country too.

Go to: https://www.democracy-international.org/nl/arjen-nijeboer

'100DaysBeuys' YouTube channel
Copyright © 2018 Louwrien Wijers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp