Copy
Geo-allerlei
De nieuwsbrief van NGV Utrecht en 't Gooi
Kunt u deze e-mail niet goed lezen open de e-mail dan in uw eigen browser.
 
Wij hopen dat het in deze tijden goed gaat met de gezondheid van u en degenen die u lief zijn. En als bestuur hopen we dat we het volgend jaar weer allerlei activiteiten kunnen organiseren.

We houden contact, voorlopig nog op afstand.
Bijeenkomsten november en december 2020

Zoals u in ons mededelingenblad de Geo-graaf heeft kunnen lezen, gaan onze bijeenkomsten vanwege de corona-maatregelen helaas niet door. Vooralsnog voor de maanden november en december. Als bestuur hopen we wel dat we weer vanaf januari bijeen kunnen komen. Wij houden u op de hoogte. Kijk regelmatig op onze website www.geologieutrecht.nl voor de actuele stand van zaken.
 

Geo-graaf

De wereld staat op z’n kop door de corona. Ook ons bestuur staat op z’n kop, ook letterlijk. Kijk maar in onze Geo-graaf die deze week is verschenen. De drukker heeft per ongeluk de binnen- en achterpagina omgedraaid gedrkt, zodat ons bestuur op z’n kop staat. Eigenlijk heel toepasselijk voor deze periode van corona.

Maar ons blad ziet er weer schitterend uit. Een dik nummer met interessante artikelen en mooie kleurenfoto’s. Het lezen meer dan waard.
 

Digitale beste vondstverkiezing
Kom op.....doe mee!!
Omdat we in oktober niet onze beste vondstverkiezing konden houden, hebben we nu een digitale verkiezing uitgewerkt. In de nieuwste Geo-graaf en op onze website leest u de spelregels. Het digitaal inzenden is geopend.
Inmiddels staan er twee inzendingen op de website. Kijk er maar eens naar en verras ons met uw inzending. Wij hopen dat er veel leden zullen meedoen. Raadpleeg regelmatig de website om de nieuwe inzendingen te bekijken. Tot eind december heeft u de mogelijkheid uw beste vondstartikel in te sturen. Daarna krijgt iedereen een paar weken de gelegenheid om digitaal een keuze te maken uit de beste inzendingen. En dan hopen we tijdens onze jaarvergadering in januari (als de corona het toelaat) de beste vondst bekend te maken. Mochten we nog niet bij elkaar kunnen komen, dan doen we de bekendmaking digitaal.

Stuur uw inzending op naar Ben Flokstra, wacht svp niet tot het laatste moment zodat Ben ook de tijd krijgt om een en ander op de site te publiceren.

Dus nogmaals: Kom op.....doe mee!!!
 
Bekijk hier de spelregels en doe mee!!
Copyright © 2020 NGV Utrecht en 't Gooi, alle rechten voorbehouden.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de afdeling Utrecht en 't Gooi van de NGV, of omdat u de Geo-graaf ontvangt of omdat u heeft aangegeven deze nieuwsbrief te willen ontvangen.


Wilt u uw inschrijfgegevens voor deze nieuwsbrief updaten, klik dan hier
Wilt u zich voor de nieuwsbrief uitschrijven, klik dan hier

Email Marketing Powered by Mailchimp