Copy
Geo-allerlei
De nieuwsbrief van NGV Utrecht en 't Gooi
Kunt u deze e-mail niet goed lezen open de e-mail dan in uw eigen browser.
 
Digitale Beste Vondstverkiezing
Maar liefst 23 inzendingen hebben wij ontvangen voor de beste vondstverkiezing. Een overweldigend aantal. Daar zijn we als bestuur heel blij mee. De inzendingen zijn allemaal keurig gerangschikt op volgorde van binnenkomst op onze website www.geologieutrecht.nl  En natuurlijk zijn we niet alleen blij met dit aantal, maar vooral ook door de enthousiaste verhalen over de vondst, de omstandigheden waaronder ze gevonden zijn, de moeite die soms gedaan is om ze te prepareren en de mooie foto’s  en dat maakt het een zeer boeiend geheel. Er is zelfs bij één vondst de mogelijkheid om via YouTube een film over een zoektocht naar fossielen te bekijken.

Heeft u alle 23 inzendingen al gelezen? Zo neen, dan heeft u echt wat gemist. Maar u heeft nog ruim de tijd dit alsnog te doen. Van harte aanbevolen.
 
Stemmen
Ja en dan is het vanaf 3 februari t/m 18 februari 2021 mogelijk om uw 3 favoriete inzendingen te kiezen en uw keuze via een formulier op de website kenbaar te maken. Op de website is duidelijk omschreven wat u hiervoor moet  doen. Nog even om misverstanden te voorkomen: alleen leden van onze afdeling mogen stemmen. Gezins-/partnerleden op hetzelfde adres kunnen een eigen keuze maken. Niet leden mogen ook stemmen, mits zij aangeven lid te worden van onze afdeling. Uit praktische overwegingen hebben we verder besloten, dat ook de inzenders op zichzelf mogen stemmen. Het is aan de inzenders zelf om dit al of niet te doen. Nadat uw keuze is verzonden, krijgt u via uw emailadres een bevestiging van uw keuze.

Verder zult u verrast zijn dat het invullen heel gebruiksvriendelijk is.  Dus ….. doe mee en maak uw keuze hier bekend. Na 18 februari wordt via de nieuwsbrief en via de website de uitslag bekendgemaakt.
 
 
Bekijk de stem pagina
Breng meteen uw stem uit!
Corona
De maatregelen zijn nog zodanig dat we geen bijeenkomsten houden en excursies kunnen organiseren. Zodra er weer mogelijkheden zijn, kunt u dat via de nieuwsbrief en op onze website lezen. Wij hopen dat u zelf en degenen die u lief zijn, gezond zijn en blijven. Ook dat het in financieel en zakelijk opzicht goed mag gaan met u. We zijn er helaas nog niet vanaf. Houd vol.
 
Bieden op boeken

Eén van onze leden heeft gratis twee boeken gegeven die wij mogen aanbieden. Het betreffen:

  • de grote encyclopedie der mineralen, 520 blz. met 451 kleurenfoto’s
  • en de grote encyclopedie der fossielen, ook 520 blz. met 450 kleurenfoto’s.
Totaal gewicht ruim 4 kg. Wie o wie heeft belangstelling voor deze 2 kapitale boekwerken. Doe een bod vanaf 5 euro. De opbrengst is voor de afdeling.

Bel gerust naar Wim Zondag, 035 5413060, wel graag binnen een week na verschijnen van deze nieuwsbrief. De boeken kunnen later opgehaald worden of verzonden (verzendkosten 6,75 euro).
 

Copyright © 2021 NGV Utrecht en 't Gooi, alle rechten voorbehouden.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de afdeling Utrecht en 't Gooi van de NGV, of omdat u de Geo-graaf ontvangt of omdat u heeft aangegeven deze nieuwsbrief te willen ontvangen.


Wilt u uw inschrijfgegevens voor deze nieuwsbrief updaten, klik dan hier
Wilt u zich voor de nieuwsbrief uitschrijven, klik dan hier

Email Marketing Powered by Mailchimp