Copy
Geo-allerlei
De nieuwsbrief van NGV Utrecht en 't Gooi
Kunt u deze e-mail niet goed lezen open de e-mail dan in uw eigen browser.
 
Coronavirus: bijeenkomst maandag 16 maart gaat niet door

Gezien de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus heeft het bestuur van de Afdeling besloten dat de bijeenkomst (de 'derde maandag van de maand') van aanstaande maandag 16 maart niet doorgaat. Bovendien heeft het Geologisch Museum Hofland te kennen gegeven dat  de deuren gesloten zijn tot en met 31 maart en alle activiteiten opgeschort zijn tot nader order. Paul Hille zal later dit jaar de uitgestelde lezing over trilobieten gaan houden.

Coronavirus: Excursies

De verspreiding van het coronavirus in Europa kan ook consequenties hebben voor onze excursies in het voorjaar. Het is mogelijk dat excursies niet door kunnen gaan, maar de Excursiecommissie hoopt natuurlijk dat dit niet gaat gebeuren. Alles hangt af hoe alles zich verder gaat ontwikkelen en wat de maatregelen zijn van de landen die worden  bezocht en de maatregelen waar we mee te maken krijgen in ons eigen land. De Excursiecommissie houdt dit goed in de gaten en zal uiteraard de deelnemers aan de excursies tijdig informeren over de stand van zaken.
 
Hou ook de www.geologieutrecht.nl in de gaten.

Copyright © 2020 NGV Utrecht en 't Gooi, alle rechten voorbehouden.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de afdeling Utrecht en 't Gooi van de NGV, of omdat u de Geo-graaf ontvangt of omdat u heeft aangegeven deze nieuwsbrief te willen ontvangen.


Wilt u uw inschrijfgegevens voor deze nieuwsbrief updaten, klik dan hier
Wilt u zich voor de nieuwsbrief uitschrijven, klik dan hier

Email Marketing Powered by Mailchimp