Copy
Hallo <<voornaam>>,

Het is alweer maart. De lente komt steeds dichterbij, de tijd voor groei en nieuwe dingen. 
Ook in De Werkbank! Voor de komende maanden staan weer een aantal mooie nieuwe workshops in de agenda. 


Creatieve workshops

Ibiza Skull Pimpen
De eerste workshop was gelijk volgeboekt dus heeft Audrey van Atelier Mijn Hemel een nieuwe versie aangeboden; Workshop Ibiza Skull Pimpen op 5 april 2017.

Papieren Pioenroos
Woensdagavond 22 maart 2017 komt Judith Joosten van ’t Veer van Splendith deze workshop geven. Deze bloemen van papier zijn heel decoratief.


Papercutting
Tijdens deze bijzondere workshop Papercutting (papierknipkunst) ga je aan het werk met de eeuwenoude techniek van het papier snijden. Je hoeft geen kunstenaar te zijn, er zijn voorbeelden om te gebruiken. Het resultaat is prachtig! Door
Whispering Paper op woensdagavond 12 april 2017. Art Journaling
Esther Klijn van Handig hè! geeft op donderdag 6 april 2017 deze workshop met thema Tekst & Beeld. Met gebruik van teksten en beelden uit tijdschriften en creatieve materialen als krijt en verf maak je een eigen compositie en verhaal. Echt leuk om te doen en om te ontdekken hoe je met bestaande materialen je eigen werk maakt.


Biblejournaling

Op woensdagavond 17 mei een workshop Biblejournaling door Marjolein Stoové. Creatief aan het werk in een werkschrift, je eigen bijbel of in een speciale schrijfbijbel. Lees meer hierover op de website van Marjoleins Creations of via www.biblejournaling.nl

En nog meer ...
Hou de agenda in de gaten, er komt nog meer aan!Studio Suikerzoet
Martine Boere heeft een eigen boek! Hoe tof is dat, deze week kwam Meer met Letters uit. Een mooi kleurrijk boek met allerlei voorbeelden en tips voor handlettering op en met verschillende materialen. Volgende week mag ik naar de boeklancering en dan haal ik gelijk een exemplaar op. Je kunt het boek bestellen via de website van Studio Suikerzoet.

De workshops die Martine in De Werkbank geeft zitten ook iedere keer in no-time vol. We hebben alvast een nieuwe datum vastgelegd; maandagavond 8 mei. Nu vragen we jullie welke variant het mag worden;
  • Krijtbord
  • Handlettering 
  • Handlettering gevorderden
  • Brushlettering 
Heb jij interesse in één van bovenstaande workshops stuur dan een e-mailtje naar De Werkbank of laat een reactie achter op Facebook.


Creative Life 
In de agenda van De Werkbank staan ook enkele deelnemers aan Creative Life. Vrijdag de 24e ben ik er om inspiratie op te doen en zaterdag de 25e help ik bij Studio Suikerzoet. Misschien zie ik je daar!"De nieuwste en meest toffe creatieve beurs voor iedereen die niet alleen wil shoppen, maar ook de maker en het verhaal achter de producten wil kennen. En natuurlijk ook zelf aan de lag wil gaan. Meer dan 120 shops, 50 workshops en een bomvol programma."


Culturele Zondag
Zondag 9 april is het Culturele Zondag én koopzondag in Schoonhoven. In De Werkbank is die dag een pop-up galerie met werk van Nicole van Minnen, Ilonka van Vliet en Sandra Nevels. Zij maken gebruik van gemengde technieken voor o.a. schilderijen en collages. Jullie zijn van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.

Creatieve groet,  Sandra Nevels
initiatiefnemer De Werkbank

wijzig je gegevens of schrijf je uit voor het Nieuws van De Werkbank
inschrijven voor deze nieuwsbrief
Copyright © 2017 De Werkbank kantoor & atelier, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp