Copy
nieuws van De Werkbank  - maart 2016 - 
bekijk de email in de browser
Jaaaa, het eerste nieuws van De Werkbank is er! Je ontvangt deze eerste editie omdat je interesse toonde of een workshop hebt gevolgd in De Werkbank. Ontvang je liever geen nieuws van De Werkbank dan kun je je uitschrijven via de link onderin dit bericht. 

Wat een succes de Handlettering workshops! De vierde ingeplande datum is ook al volgeboekt*. Handlettering is populair en wordt toegepast in tijdschriften, reclames, folders, op winkelramen etc. Een kaartje wordt iets speciaals als je met handlettering een mooi ontwerp maakt. En die mooie quotes en songteksten worden kunstwerkjes voor aan de muur.

*Laat het weten als je interesse hebt of iemand weet die ook graag deze workshop wil volgen. Misschien kunnen we Martine nog een keer laten komen?


------------------------------------------------
Ken je Draw me a Song? 
Dat is een project van Nour Tohmé, zij maakt visual art van songteksten met handlettering en illustraties. Bekijk ook haar website
Draw me a Song
Deze nieuwe workshop is ook al populair bij winkeliers en restaurant-houders. Leuk om je krijtbord heel trendy met Handlettering en krijt te decoreren. Maar ook thuis op een muur die je hebt geverfd met krijtverf kun je ook heel creatief aan de slag.

Nog maar een paar plaatsen vrij! voor deze workshop.


Werk in Uitvoering

Langzaamaan is aan de buitenzijde van De Werkbank ook te zien wat er binnen gebeurt. De groene belettering is een poosje terug aangebracht. Daar komt nog een witte creatieve achtergond achter (kost tijd hè ...)

Bij het raam op de hoek van de Havenstraat hangt nu een rek met informatie per workshop. Via de
Facebookpagina deel ik van alles en ook op de website lees je informatie over de activiteiten. Ook handig voor de mensen zonder social media.

De ramen hebben sowieso nog aandacht nodig. Zoek jij nog een raam voor een creatieve raamschildering of handgeschreven gedicht of ....? Ik heb m2 genoeg, misschien kunnen we elkaar helpen?


In de schijnwerper  


Loes van Oosten is illustrator en vormgever. Zij geeft exclusieve workshops op bijzondere locaties in grote steden. Ik ben dan ook best trots dat Loes ook De Werkbank toe wil voegen als locatie. Meer over Loes, haar werk en workshops lees je in het interview via Allihoppa. 

In april staan ingepland een 
Workshop Papercut en een Workshop Illustratie met stempelvorm en kroontjespen.


Locatie nodig?  


In De Werkbank is een centrale ruimte die beschikbaar is voor workshops, lezingen, trainingen maar ook voor een pop-up winkel voor een lang weekend of een tentoonstelling.

En tot de verbeelding spreekt ook
De Kluis. Deze ruimte in de kelder heeft geen daglicht. Prima voor een stoere workshop of spannende vertelling. Maar juist ook als je een plek zoekt waar weinig geluid binnendringt. 

Kijk op de website voor info en foto's van De Werkbank.

Tijdens de Culturele Zondag op 10 april 2016 wordt in De Werkbank kunst tentoongesteld van de Gemiva Groep Schoonhoven.


Agenda t/m april 2016  

 

woensdag

9 maart

  19.30 - 22.30

workshop mood art

vol

zaterdag

19 maart

  15.30 - 17.00 

boekpresentatie Mindful omgaan met verlies

 

maandag

21 maart

  20.00 - 22.00

instagram voor ondernemers

 

maandag

4 april

  19.30 - 21.30

workshop zentangle   NIEUW

 

dinsdag

5 april

  19.30 - 22.30

workshop handlettering

vol

woensdag

6 april

  19.30 - 22.30

workshop mood art

 

zondag

10 april

 

culturele zondag Gemiva

 

maandag

11 april

  19.30 - 22.30

Instagram training

 

vrijdag

15 april

  19.30 - 22.30

workshop illustratie

 

zaterdag

23 april

  13.00 - 16.00 

workshop paper cut

 

donderdag

28 april

  19.30 - 22.30

workshop stipstijl

vol

Ideeën 


Om de agenda van De Werkbank interessant en gevarieerd te houden ben ik benieuwd naar jouw ideeën en mening. Zou jij als je tijd en zin hebt aanschuiven bij een: 

1.
Crea ochtend / crafternoon. 1 x per maand een ochtend of middag lekker werken aan je eigen art of craft project. Wat dat is maakt niet uit, je schuift gezellig aan en doet je eigen ding. Je laat je niet afleiden door huiselijke beslommeringen want je hebt een afspraak buiten de deur. 

2.
Ruilen zonder huilen. Je hebt thuis een kast die uitpuilt van de creatieve ideeën. Materialen waarvan je weet dat je ze nooit gaat gebruiken en spullen die wachten op (nieuwe) inspiratie. Tijdens een ruilsessie wisselen materialen en ideeën van eigenaar.

Natuurlijk schenk ik koffie, thee en wat lekkers, bijdrage 5 euro per keer.

Lijkt je dit wat of heb je tips en andere leuke ideeën? Ik hoor het heel graag van je. Stuur een
e-mail of bel me via 06-38235980.
 
Vriendelijke groet,  Sandra Nevels
initiatiefnemer De Werkbank

wijzig je gegevens or schrijf je uit voor het Nieuws van De Werkbank
Copyright © 2016 De Werkbank kantoor & atelier, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp