Copy
eReolen Go nyhedsbrev oktober 2018
- bibliotekernes e-bøger og lydbøger
View this email in your browser

Gys, vildhekse og masser af magi
Det er mørkt, vinden rusker, og regnen slår mod ruden... Det er for alvor ved at blive efterår, og selvom det kan være hyggeligt at gemme sig i sofaen med tæpper, varm kakao og en god bog, så er efteråret også den perfekte tid til UHYGGE! For hvad er det egentlig, der gemmer sig derude i mørket?

På Go bliver det ekstra uhyggeligt i oktober måned, når vi fejrer halloween og finder vores bedste gys frem! Vi har også stadig plads til gode fantasybøger, og hvis du trænger til lidt magi i efterårsferien, kan du jo passende tage til Fantasy Bogmesse på Herlufsholm eller til Magiske Dage i Odense.

I efterårsferien kan du også tage ungerne med i biografen og se filmatiseringen af Lene Kaaberbøls populære Vildheks-bøger. På Go har vi fået fingrene i nogle fede Vildheks-præmier, så hold øje med vores Facebook og Instagram de kommende dage, hvis du vil være med i konkurrencen!

Vi varmer også op til den internationale børnelitteraturfestival ALBUS, der løber af stablen d. 1.-4. november på Dokk1 i Aarhus. Kom og mød os på vores stand, hvor vi i løbet af weekenden afholder sjove konkurrencer med fede præmier! Fredag d. 1. kan du desuden være med, når årets Orlapris uddeles. 

Efterårshilsner
eReolen Go-redaktionen

På eReolen Go kan børn og unge i alderen 7-14 år finde masser af inspiration til gode læse- og lytteoplevelser. Prøv eReolen Go ved at følge linket her, eller finde appen i App Store eller Google Play.
Nyheder fra eReolen Go

OVERNATURLIGE VÆSENER
Alfer, feer, elverfolk... De overnaturlige har mange navne og kommer i mange forklædninger, men uanset hvad er de spændende at læse om!

Læs mere her
 
SPILLER DU OGSÅ FORTNITE?

Hvad skal man så lave, når mor eller far siger, at det er tid til at stoppe med at spille? Man skal selvfølgelig læse en bog om computerspil i stedet!

Læs mere her

 

Hent eReolen Go-app'en i App Store og Google Play

Gode gys fra Go
                 
                  

 
Engelsk uhygge fra eReolen Global
                 
                  

 
Følg eReolen Go på Instagram
Instagram
eReolen Gos hjemmeside
Copyright © 2018 eReolen, All rights reserved. 


This email was sent to <<Email-adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
eReolen Go · Hack Kampmanns Plads 2 · Aarhus 8000 · Denmark