Copy
eReolen Go nyhedsbrev september 2017
- bibliotekernes e-bøger og netlydbøger
View this email in your browser
Har unge mere lyst til at læse på engelsk?

Det kan være svært at motivere de ældste børn til at læse. Men måske er motivationen i sproget. Nye medievaneundersøgelser peger nemlig på, at børn og unge bliver gode til engelsk meget tidligt. Det hænger bl.a. sammen med, at de møder det udbredte fremmedsprog meget tidligt i livet og hører det alle vegne: I musik, i de nyeste serier og film på TV, og naturligvis på sociale medier og Youtube.

Måske kender du en tween eller to, som har lyst til at prøve kræfter med at læse bøger på engelsk. I denne måned giver vi en masse ideer og inspiration til bøger både på eReolen Go og på eReolens engelske site eReolen Global, hvor vi har et særligt Kids & Tweens site. Her ligger en masse engelske e-bøger og lydbøger for børn til ethvert sprogligt niveau.

OBS: Når I låner bøger på eReolen Global, skal I bruge lånernummer til biblioteket. Man kan ikke logge ind med UNILogin.

 
Månedens nyheder

Mellemtrin og udskoling
BLIV MEGA SEJ TIL ENGELSK

Her har vi samlet en masse af de bedste bøger til de største børn, som gerne vil prøve kræfter med en let bog på engelsk fra eReolen Global.
 

Læs mere her
 
Mellemtrin
NOGET DER LIGNER HARRY POTTER

Hvem var ikke vild med Harry Potter bøgerne? Her har vi fundet en masse fantasy-serier, som kan noget af det samme. Der findes nemlig rigtig mange gode bøger om magi, fabeldyr og fantasiverdener. 


Læs mere her

 

Hent eReolen Go appen i App Store og Google Play

Nemme bøger på engelsk
 
                 

              
Følg eReolen Go på Instagram
Instagram
eReolen Gos hjemmeside
Copyright © 2017 eReolen, All rights reserved. 


This email was sent to <<Email-adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
eReolen Go · Hack Kampmanns Plads 2 · Aarhus 8000 · Denmark