Copy
OffshoreVäst nyhetsbrev oktober
Öppna nyhetsbrevet i din webbläsare

Lighterworkshop satte strålkastaren på Offshore

Det strategiska innovationsprogrammet LIGHTer och dess arena för branschövergripande lättviktsarbete, satte den 13 september fokus på Offshorebranschen. Läs mer

Testsite Skagerrak

Nu har arbetet med att bygga partnerskapet kring ett samlat Testsite Skagerrak inletts, och vi utvecklar nu erbjudandet och partnerskapet samt samarbetet med akademi och institut. Läs mer

Rapport från subsea-eventet

Den 15 september var det återigen dags för vårt nu årliga subseaevent. Ett arrangemang i samarbete mellan OffshoreVäst, Business Region Göteborg och det Västsvenska subseanätverket. Läs mer

Conference and workshop on fire in wind turbines

Efter en framgångsrik konferens och workshop i Köpenhamn ber vi nu alla intresserade att fylla i "Expression of interest" vid fortsatt intresse av detta projekt.

Affärschans Brasilien

Den 23:e augusti besöktes OffshoreVäst och Västsvensk Subsea av en delegation från Brasilien för att utveckla gemensamma projekt och skapa nya samarbetsallianser. Läs mer

Blå arena i Lysekil

Parallellt med den årliga seglingstävlingen var OffshoreVäst tillsammans med Lysekils kommun på plats i Lysekil under vecka 32 där vi anordnade rundabordssamtal och en monter.
Läs mer

Årskonferens OffshoreVäst

Snart är det dags för vår årskonferens, anmäl dig idag om du som medlem i OffshoreVäst inte redan gjort det!
Mer information och anmälan

Ocean Energy Sweden till Bryssel

Vårt nätverk Ocean Energy Sweden kommer i november att delta vid årets OEE 2016 i Bryssel. Mer information kommer att komma på nätverkets hemsida.

Har du en projektidé för ett exjobb?

Hör av dig till Martin Schroder på Chalmers för chansen att starta upp ett exjobb-arbete som kan leda till en förstudie.

Ta chansen att annonsera

Vi erbjuder samtliga medlemmar ett skyltfönster i form av jobbannonser som vi gärna publicerar i vårt nyhetsflöde, detta under kategorin "jobb".
Hör av dig vid intresse!

Kommande event


Årskonferens OffshoreVäst - 12-13 oktober
Mer information och anmälan
Seminarium om service och underhåll - 26 oktober

Mer information och anmälan

Årskonferens Maritima Klustret- 14 november

Mer information kommer inom kort under kalendarium
Missa inte våra kommande evenemang, gå in på OffshoreVäst för mer information.
Twitter
LinkedIn
OffshoreVäst arbetar för att stärka och utveckla svensk industri inom offshoresegmentet. Genom samarbete vill OffshoreVäst bidra till nya innovationer, efterfrågad och spetsig forskning, samordning av testbäddar, demoanläggningar m.m.

OffshoreVäst ägs av ett konsortium av engagerade företag, universitet, institut och myndigheter vilka bidrar med ekonomiska och andra insatser. Västra Götalandsregionen bidrar med delfinansiering.
Copyright © 2016 OffshoreVäst, All rights reserved.
 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp