Copy
NYHEDSBREV
Se Nyhedsbrevet i en browser

Donationer

 
Igen i år beder vi medlemmer støtte golfklubben med et bidrag på 200 kr. Og det hjælper rigtigt meget.

Golfklubben er ikke momsregistreret. Det betyder, at vi blandt andet er fritaget for moms på kontingent og greenfee.

Det betyder modsat, at vi ikke får fradrag for klubbens samlede momsudgifter. Hvilket betyder, at vi hvert år betaler flere hundrede tusinde kroner i moms, som der ikke er fradrag for.

Der er en mulighed for, at klubben kan få en del af dette ikke modregnede momsbeløb refunderet efter en særlig bestemmelse i Finansloven.

For 2 år siden fik golfklubben ca. 200.000 kr. i momskompensation. I år forventes, at det kan give omkring 130.000 kr. - Penge som golfklubben ellers ikke vil være berettigede til.
 
Så dine 200 kr. kan være afgørende for, om vi også skal have omkring 130.000 kr. til næste år. Så det nytter noget, når mange medlemmer giver klubben en håndsrækning. Det er nemlig sådan, at  – for at opretholde status som almennyttig forening (med delvis momskompensation), skal klubben have mere end 100 bidragydere hvert år - donationerne skal være på 200 kr.

- I år er der endnu en grund til at bidrage;
 
Selve indsamlingen giver jo ca. 20.000 kr. udover det, som SKAT senere måtte bidrage med. Disse penge vil vi bruge på at sikre juniorklubhuset – og området foran – mod vildtflyvende bolde. Hidtil er ingen kommet til skade – og sådan skulle det meget gerne blive ved med at være. Så du hjælper på to måder ved at sende et bidrag på 200 kr.
 
Din donation kan gives via:
•                    Golfbox – tryk her
•                    Mobile Pay på 82285 - oplys dit medlemsnr. og Cpr. nr. som reference
•                    Bankoverførsel til klubben på reg.nr. 7700 konto 1450899 Sydbank - oplys dit medlemsnr. og CPR-nr. som reference

Du kan få skattemæssig fradrag af det donerede beløb. Det er derfor, at vi beder om dit CPR-nr.

Nyt om restauranten


Som mange af jer allerede har hørt, skal vi have ny forpagter til restauranten fra årsskiftet.
 
Vi leder med lys og lygte efter en ny forpagter, men har ikke fundet den rigtige løsning endnu.
 
Så går du med en drøm om at blive restauratør i golfklubben – eller kender du en, der gør – så giv os et praj, så tager vi en snak om mulighederne.
 
Og inden I nu bliver grebet af panik: Vi har en plan B. Der vil under alle omstændigheder også efter årsskiftet være mulighed for at købe drikkevarer og få mad i restauranten. 

Mandags-Mix og Onsdagsturneringer


Nedenstående vedrører alle Flex og Semi-flex medlemmer.


Der har været lidt tvivl om, hvad man betaler og om man skal betale, når man deltager i Mandags-Mix og i Onsdagsturneringerne, når man er Flex medlem.

Der SKAL betales ½ greenfee. Man kan også betale med en ½ greenfee billet - dette aftales med kontoret.

Greenfee til ½ pris i Breinholtgård


I weekenden lørdag den 7. og søndag den 8. september spilles DGU-ranglisteturneringen Varderama Open på Varde Golfklubs bane.

Hvis man ikke har lyst til at se godt golf og følge vores spillere hele weekenden, så kan man tage til Breinholtgård, hvor vi har lavet en aftale om, at spillere fra Varde GK kan spille til ½ pris i den pågældende weekend.
Mogens i Breinholtgård GK holder øje med vores spillere og retter prisen ned. Hvis I er ude for, at prisen står til 350 kr., så skal du lige selv rette prisen ned til 175 kr
 

Samarbejde med Det Faglige Hus


Sportsafdelingen i Varde Golfklub har indgået en aftale med Det Faglige Hus.

Aftalen betyder, at der går 1.000 kr. i klubkassen, hver gang et af klubbens medlemmer melder sig ind i Det Faglige Hus.

Læs mere - tryk her

Demodag

 

 

Facebook


Klubben gør i år en stor indsats for at rekruttere flere medlemmer. Dertil bruges bl.a. de sociale medier som Instagram og Facebook.
Vi vil gerne bede alle vores medlemmer om hjælp til at dele opslagene. Et enkelt klik har stor effekt på udbredelsen af klubbens tilbud.
Klubbens facebook finder du her: https://www.facebook.com/vardegolf/

Med venlig hilsen
Varde Golfklub

Copyright © 2019 Varde Golfklub, All rights reserved.


Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan updatere dine preferencer eller Afmelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp