Copy
NYHEDSBREV
Se Nyhedsbrevet i en browser

Greenfee til ½ pris i Breinholtgård


I weekenden lørdag den 8. og søndag den 9. september spilles DGU-ranglisteturneringen Varderama Open på Varde Golfklubs bane.
Hvis man ikke har lyst til at se godt golf og følge vores spiller hele weekenden, så kan man tage til Breinholtgård, hvor vi har lavet en aftale om, at spillere fra Varde GK kan spille til ½ pris både fredag den 7., lørdag den 8. og fredag den 9. september.
Mogens i Breinholtgård GK holder øje med vores spillere og retter prisen ned. Hvis I er ude for, at prisen står til 350 kr., så skal du lige selv rette prisen ned til 175 kr.

25 års Jubilæums-Klubmesterskab


Klubmesterskaberne i slagspil blev afviklet weekenden 25. - 26. august. Spillerne måtte igennem de fleste vejrtyper, dog kom vi uden om tordenvejr. Banen stod skarpt, og greens havde året højeste hastighed på Stimpmeteren. 8,5 for at være helt nøjagtig.
79 spillere fordelt på 12 rækker konkurrerede i slagspil, og på trods af naturlige op og nedture var stemningen god blandt de fremmødte.
I juniorrækken for piger løb Stine Mathiesen med æren som klubmester i slagspil. Som eneste tilmeldt juniorpige var sejren sikret på forhånd, men det forhindrede ikke Stine i at gå to solide runder, som ville have rakt til en 2. plads i Damerækken. Flot spillet Stine.
I juniorrækken for drenge skinnede Marcus Foght Lind, som den klareste stjerne. I et handicap på 8,7 gik han banen i henholdsvis +4 og +8 i de to runder, hvilket gav ham et godt hak nedad rent handicapmæssigt, og løb med titlen som årets klubmester for drenge. De to runder var i øvrigt næstbedste score af alle deltagere, der spillede fra 62 teestedet. Flot spillet må man sige.
I herrerækken skete der en kæmpe overraskelse………….nej egentlig ikke. Med ultra stabil golf i til tider svære forhold vandt Morten Lauridsen klubmesterskabet for Gud-ved-hvilken gang. Han blev aldrig rigtig presset af de andre herrespillere, og cruisede til sikker sejr i runderne 75 og 73. Tillykke igen Morten.
I damerækken blev det en sikker sejr til Anne Cathrine Larsen foran Amalie Thulsted Christensen - til trods for at Amalie førte med to slag inden finalerunden. Anne Cathrine sluttede af med en flot runde og kunne hejse trofæet som klubmester, hvilket også er set før.
Herre midage rækken var i år noget decimeret i forhold til tidligere - måske fordi mange tilfældigvis er fyldt 50 i år og derfor kunne stille op i seniorrækken, hvor der var 15 tilmeldte. De fantastiske 5 der dystede i midage rækken kunne hylde den endelige vinder Flemming Mathiesen, der med sikkert spil sikrede sig klubmesterskabet med en margin på 5 slag foran Kim Jul Pajbjerg.
I dame midage rækken hedder klubmesteren Rikke Møller Stald. Hun tog fusen på de andre og vandt med 21 slag foran nummer 2. Flot klaret Rikke.
Herre seniorrækken blev vundet af en velspillende Brian Rasmussen i flotte runder på henholdsvis 75 og 73 slag. Hans Henrik Høj blev henvist til andenpladsen af den nye Klubmester.
Caroline Zintio tog sig af titlen i Dame seniorrækken. Runder i 84 og 85 slag gav udslaget og de andre hårdt kæmpende dame seniorspillere blev efterladt i kølvandet.
Et flot felt i herre veteranrækken kæmpede bravt om klubmestertitlen og her var Per Kildegaard ustoppelig. Han slutter af med en flot runde i 79 slag og henviser Bjarne Nielsen til andenpladsen.
I Dame veteranrækken tog Lissy Solgaard sig kærligt af titlen som klubmester. Stabile runder gav hende sejren 11 slag foran Hanne Roesen. Et godt år for veteranerne på dame og herresiden, idet de skal spille medaljespil senere på året som vindere af deres pulje i 1 division. Det kan både I og golfklubben være stolte af.
Vagn Andersen nappede klubmesterskabet ret sikkert i herre superveteranrækken. Med runderne 84 og 89 
I dame superveteran rækken kan Lillian Seligmann kalde sig klubmester. Der var ingen der kunne matche de to flotte runder hun fyrede af. Kæmpe tillykke.
 
Turneringsledelsen og de glade frivillige gjorde et kæmpe stykke arbejde og klubmesterskaberne i slagspil forløb rigtig godt, tusind tak for indsatsen til alle jer, der bakker op så spillerne får en god oplevelse.
Tak til greenkeeperne for at have sat banen op i en superstandard, det begynder virkelig at ligne noget derude.
 

 

     

Hole in One


Niels Jørgen Madsen lavede onsdag den 22. august hole in one på hul 6.

Stort tillykke. 

Foredrag for alle:
Mental styrke i golfen, hverdagen og livet


Torsdag den 6. september har Sportsudvalget fået Mats Björkman, underviser på PGA træneruddannelsen i træningsmetodik og mental træning til at besøge Varde Golfklub. Først har Sportsudvalget halvanden time alene med Mats Björkman.
Kl. 19.00 inviteres alle medlemmer i Varde Golfklub til et inspirerende oplæg, hvor overskriften er "Mental styrke, i golfen, hverdagen og livet".

Arrangementet er gratis for alle. Det kan lade sig gøre med baggrund i den indtægt, som talentspillerne og sponsorerne i fællesskab genererede til marathongolfen i marts måned.
I er meget velkomne.

Tilmelding via Golfbox - tryk her
Læs mere - tryk her

Nyt fra Ladies Section


Så har Ladies Section spillet årets sidste Solheim Cup mod Skærbæk Mølles Ladies Section. Varde tabte ret stort i Skærbæk Mølle i foråret, men kom fantastik igen på hjemmebane, og vandt med så mange points, at vi afslutter sæson 2018 med en samlet sejr. Godt gået, piger!! De vindende parter fik som præmie den gode Varde Golf Klubs jubilæumsvin. Nu ser vi frem til at generalforsamlingen i Ladies Section godkender at fortsætte den hyggelige og spændende turnering med/mod Skærbæk Mølle-pigerne.

Torsdag d. 30. august spiller vi pokalturnering mod Mens Section, - vi håber de gode takter fortsætter, og vinder pokalen tilbage!

Tirsdag d. 4. september er der udflugt til Blåvandshuk Golfbane med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse.

Med venlig hilsen
Varde Golfklub

Copyright © 2018 Varde Golfklub, All rights reserved.


Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan updatere dine preferencer eller Afmelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp