Copy
NYHEDSBREV
Se Nyhedsbrevet i en browser

Hjælperturnering

 

Lørdag den 14. september spilles turnering for alle, der har gjort et frivilligt stykke arbejde i klubben, og for alle der hjælper i de forskellige udvalg.
Der er gunstart kl. 09.00, og efter turneringen er der spisning.
Har du - mod forventning - ikke allerede modtaget en invitation via mail, så er du velkommen til at tilmelde dig via dette link - tryk her 

Klubmestre 2019

 

Der har været afholdt klubmesterskab i slagspil - vinderne ses nedenfor
Hulspilsmesterskabet bliver spillet den 21. og 22. september.
 
Jens sørgede for forplejningen.Donationer

 
Igen i år beder vi medlemmer støtte golfklubben med et bidrag på 200 kr. Og det hjælper rigtigt meget.

Golfklubben er ikke momsregistreret. Det betyder, at vi blandt andet er fritaget for moms på kontingent og greenfee.

Det betyder modsat, at vi ikke får fradrag for klubbens samlede momsudgifter. Hvilket betyder, at vi hvert år betaler flere hundrede tusinde kroner i moms, som der ikke er fradrag for.

Der er en mulighed for, at klubben kan få en del af dette ikke modregnede momsbeløb refunderet efter en særlig bestemmelse i Finansloven.

For 2 år siden fik golfklubben ca. 200.000 kr. i momskompensation. I år forventes, at det kan give omkring 130.000 kr. - Penge som golfklubben ellers ikke vil være berettigede til.
 
Så dine 200 kr. kan være afgørende for, om vi også skal have omkring 130.000 kr. til næste år. Så det nytter noget, når mange medlemmer giver klubben en håndsrækning. Det er nemlig sådan, at  – for at opretholde status som almennyttig forening (med delvis momskompensation), skal klubben have mere end 100 bidragydere hvert år - donationerne skal være på 200 kr.

- I år er der endnu en grund til at bidrage;
 
Selve indsamlingen giver jo ca. 20.000 kr. udover det, som SKAT senere måtte bidrage med. Disse penge vil vi bruge på at sikre juniorklubhuset – og området foran – mod vildtflyvende bolde. Hidtil er ingen kommet til skade – og sådan skulle det meget gerne blive ved med at være. Så du hjælper på to måder ved at sende et bidrag på 200 kr.
 
Din donation kan gives via:
•                    Golfbox – tryk her
•                    Mobile Pay på 82285 - oplys dit medlemsnr. og Cpr. nr. som reference
•                    Bankoverførsel til klubben på reg.nr. 7700 konto 1450899 Sydbank - oplys dit medlemsnr. og CPR-nr. som reference

Du kan få skattemæssig fradrag af det donerede beløb. Det er derfor, at vi beder om dit CPR-nr.

Fysio Center Varde


Proshoppen


Facebook


Klubben gør i år en stor indsats for at rekruttere flere medlemmer. Dertil bruges bl.a. de sociale medier som Instagram og Facebook.
Vi vil gerne bede alle vores medlemmer om hjælp til at dele opslagene. Et enkelt klik har stor effekt på udbredelsen af klubbens tilbud.
Klubbens facebook finder du her: https://www.facebook.com/vardegolf/

Med venlig hilsen
Varde Golfklub

Copyright © 2019 Varde Golfklub, All rights reserved.


Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan updatere dine preferencer eller Afmelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp