Copy
NYHEDSBREV
Se Nyhedsbrevet i en browser

Jubilæumskonkurrence

Vinderne af udtrækningen fredag den 22. juni (uge 25)
Aage Sig Christensen (82-536)  - 1. fl. jubilæumsvin
Marianne Lorendsen (82-1602)  - 1 fl. jubilæumsøl
Gevinsterne kan afhentes på kontoret.

Vi har stadig mange bolde til salg, og jo før du køber, jo flere chancer har du for at vinde ugepræmierne.

Han er jo bindegal - hvordan kan 1.500 kr. i turneringsfee være billigt?

 
Sådan blev nyheden - om, at vi ville tilbyde vore medlemmer at gå sammen 3 og 3 og tilmelde et hold til Pro-Am mandag den 30. juli 2018 for KUN 4.500 kr. - modtaget.
 
Men det er billigt, og når medlemmerne ikke falder over deres egne ben for at få lov til at være med, skyldes nok to ting. Dels er datoen ikke god, fordi mange enten har ferie eller første arbejdsdag efter ferien den 30.7. Og dels er det nok for længe siden, vi har haft en Pro-Am i Varde. Dengang stod vi i kø for at betale op til 10.000 kr. pr. hold – og ja det var før finanskrisen og pengene sad løsere, men medlemmerne af Varde Golfklub vidste også, hvad en Pro-Am var – for vi var værter for en turnering 5 år i træk.
 
Og fornemmelsen af, at være med i en rigtig pro-turnering (selv om det kun er Pro-Am’en forud for selve turneringen) er noget helt særligt. Skilte, sponsorer, live score osv. giver en særlig stemning. Og hvilke pro’er kommer man ikke til at spille med? Jørn Brandt har to gange haft Lasse Jensen på holdet. Knud Storgaard og Ben Tinning, der var en tur rundt om Europa Touren har også leget med i Varde. DGU’s nuværende direktør – og tidligere Europa Tour spiller – Morten Backhausen, har jeg selv haft glæden af at spille med.
 
Og det er vel at mærke på Ecco Tour niveau, man kan være heldig at trække sådanne kommende eller forhenværende tourspillere. Turneringen i Esbjerg (som vores Pro-Am er en del af) er en Challenge Tour turnering – altså niveauet højere. Til overflod er det sidste chance for at kvalificere sig til Made in Denmark, for de spillere, der ikke er direkte kvalificerede. Så det er næsten i sig selv en garanti for, at det er topspillere, der kommer.
 
For Made in Denmark er godt besat i år, så der er mange der normalt vil være selvskrevne, der skal ud i denne kvalifikation for at få en af de sidste pladser. Vi får sandsynligvis to wild cards til hovedturneringen, så der vil også være to – de to bedste selvfølgelig – Vardespillere blandt deltagerne.
 
Jeg har selv kun en enkelt gang spillet Pro-Am på Challenge Tour niveau – og var lidt skuffet over at få en af mig aldeles ukendt englænder ved navn Philip Archer som pro. Manden havde lige mistet sit tour-kort efter 10 år på Europa Touren, og han var ubetinget den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet med. Og hjælpsom og høflig langt udover, hvad man ser hos de unge stjernefrø på Ecco Touren, for han vidste nemlig, at ”there will be no tour without you guys”. Så uanset om det er en ung gut, der er på vej fremad eller en lidt ældre fyr, der har prøvet den store tour i flere år, så regn med en kanonoplevelse – oveni købet på din egen hjemmebane.
 
Og ja der er selvfølgelig mad og drikke - både før, undervejs og efter runden – og præmier. Men det er oplevelsen ude på banen, der er det hele værd. Alt sammen til en pris der ikke er højere end green fee på Great Northern. Og står man med 1.500 kr. og skal vælge mellem de to oplevelser, ved jeg godt, hvad jeg ville vælge.
 
Så skynd jer at melde jer til, som hold eller enkeltpersoner (vi garanterer, at der bliver et hold) og få den oplevelse med – send en mail til kontor@vardegolfklub.dk 
 
Og nej - han er ikke bindegal, det er faktisk billigt…..
 
Venlig hilsen
Dan B. Larsen
 

ECCO Tour Pro-Am - TILBUD

Læs hele invitationen - tryk her

Proshoppens sommer åbningstider

Uge 26 - 32  /  25. juni - 12. august
Mandag - Torsdag   kl. 10.00 - 17.00
Fredag                     kl. 10.00 - 16.00
Lørdag - Søndag     kl. 09.00 - 13.00
 


Se alle tilbud fra Proshoppen - tryk her

Jubilæumsfest

Meld dig/jer allerede nu til festen lørdag den 11. august.

Her er der jubilæumsfest for ALLE medlemmer og sponsorer. 

Pris: 175 kr. pr. person, her får man helstegt pattegris med diverse tilbehør, dessert, musik og der er mulighed for en svingom.
Tilmelding kan foretages via Golfbox - tryk her

Hele programmet for den 11. august er:
Multidag med marked, clinic, vinsmagning, puttingkonkurrence og jubilæumsfest  
Telt med marked og vinsmagning, clinic på drivingrangen, konkurrence på puttinggreenen og fest med god mad, musik og dans om aftenen.

Med venlig hilsen
Varde Golfklub

Copyright © 2018 Varde Golfklub, All rights reserved.


Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan updatere dine preferencer eller Afmelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp