Copy
NYHEDSBREV
Se Nyhedsbrevet i en browser

Oprydningsdagen - helt aflyst

 

Der bliver ikke afholdt oprydningsdag på banen i år. Men vi vil i løbet af året få brug for nogle frivillige til forskellige opgaver. Så vi håber, at du vil melde dig under fanen til den tid.

Bl.a. er der et par af vores flittige "Rosenpiger", som har meldt fra i år - så har du lyst til at hjælpe med klipning og/eller renholdelse i rosenbedet, hører vi meget gerne fra dig - ring til kontoret tlf. 75 224944.
Vi mangler også 2 personer til boldopsamling på drivingrangen - ring til Jacob tlf. 4244 9750 og hør nærmere.

For alle hjælpere i årets løb afholdes Hjælperturnering lørdag den 15. september.

Marathon Golf - den 24. marts


Som det allerførste arrangement i forbindelse med Varde Golfklubs 25 års jubilæum arrangerer sportsudvalget lørdag den 24. marts en dag med marathon golf.

"Vi har længe snakket om at lave et sådant arrangement, fortæller Jan Christensen, der er holdleder for klubbens 3. division herrer. Dels får vi testet de dygtige spillers udholdenhed og deres koncentrationsevne over de mange timer, og dels spiller vi forhåbentlig et beløb ind, der kan bidrage til yderligere spillerudvikling.

Arrangementet forløber på den måde, at hver deltagende spiller selv skal finde mindst 2 sponsorer, der så skal binde sig for et beløb pr. spillet hul.
Og heldigvis har spillerne været helt med på idéen, idet hele 18 spillere deltager.
Spillerne slår ud kort inden solopgang og spiller uafbrudt til kort efter solnedgang - kun afbrudt af ganske korte spisepauser, så det bliver en lang dag med ca. 13 timers golf.

Og jeg kender spillerne godt nok til at vide, at de sætter en ære i at spille god golf. Der føres scorekort, og der vil være præmier til spillerne med den bedste score, med flest spillede huller og med flest indspillede kroner", fortæller Jan Christensen.


Alle interesserede er velkomne til at følge spillerne.

Brænde

 

Der er fældet en del træer rundet om på banen i løbet af vinteren, derfor har vi en del brænde liggende ved greenkeepergården.
Dette brænde kan afhentes mod betaling af 100 kr. pr. trailerfuld, beløbet betales via MobilePay nr. 82285 - ring til Peter (chefgreenkeeperen) på tlf. 4095 0475 og lav en aftale.

Turneringer


Vi håber meget på, at banen snart bliver klar til den nye sæson, men foråret lader vente på sig. Der er ikke noget vækst i græsset endnu. Men det er der forhåbentlig, inden årets turneringer begynder
 

Åbningsturnering

Søndag den 8. april med morgenbuffet kl. 08.00, flaghejsning/åbningstale kl. 08.35 og gunstart kl. 09.00. Tilmelding i Golfbox - tryk her
 

Mandags Mix

Der spilles 9 huller hver mandag i april, maj, juni, august og september. Alle med medlemskab i Varde Golfklub er velkommen. Tilmelding i Golfbox senest om søndagen kl. 17.00.

Træningslektioner


Lektioner købt i 2017 og tidligere udløber alle den 31. december 2018. Lektioner købt fra 1. januar 2018 er gældende i to år.
 

Træningshold


Vil du GÅ TIL GOLF, er der enkelte ledige pladser på Jacobs og Nikolajs hold. Det foregår enten formiddage, eftermiddage eller aftener. Kontakt proshoppen eller sekretariatet for oplysninger om ledige pladser. Se oversigten over holdene - tryk her

Modeshow, Tapas og Vinsmagning


Proshoppen gentager successen. Der vises et udsnit af forårets mode og samtidig serveres lidt godt til ganen. Og i samarbejde med Restauranten og Næsbjerghus vil Tue præsentere nogle lækre vine. Det vil efterfølgende være muligt at købe/bestille disse vine, og Proshoppen er åben med super gode tilbud.

Prisen for alt dette er kr. 175 /person - Betaling i shoppen eller på mobilepay 3013 9750 senest den 23. april.

Tilmelding med navn og DGU-nr. på info@tranberggolf.dk       Læs mere - tryk her

Info fra Proshoppen


Foråret er på vej (håber vi)!

Fredag d. 23. marts afholdes demo-dag med Callaway. Jesper Kjær kommer og viser hele Callaways sortiment. Hvis du vil være en af de første til at prøve den nye Callaway ROGUE serie, så kom på driving rangen mellem kl. 14-17.
Vi afholder driving contest mellem JESPER KJÆR og NIKOLAJ VIUFF.
 
Vil du have personlig fitting, book da tid i proshoppen på tlf. 2712 9750 eller info@tranberggolf.dk
  
Fredag d. 30. marts kan du være med til launch af Taylormade i Varde Golfklub. Nicolai Tinnnig demonstrerer Taylormades 2018 sortiment på driving rangen.
** NICOLAI VS. NIKOLAJ ** Vi afholder driving contest mellem NICOLAI TINNING og NIKOLAJ VIUFF.
 
Vil du have personlig fitting, book da tid i proshoppen på tlf. 2712 9750 eller info@tranberggolf.dk
  

Mandag d. 26. marts åbner shoppen op for sæsonen med en masse gode tilbud.


Se sæsonstart tilbud - tryk her

Begynderhold - 8. april


Tag fat i dine venner, naboer, familie og alle dem du kender og fortæl dem om, hvor dejligt og sundt det er at spille golf. Tag dem med ud til golfbanen, slå evt. et par bolde på drivingrangen, og sidst men ikke mindst - fortæl dem, at vi starter et nyt begynderhold op søndag den 8. april kl. 12.30, og det koster kun 500 kr. at starte op.

Husk også at du, som medlem af golfklubben, får et gavekort på 500 kr. for hvert nyt fuldtidsmedlem du skaffer klubben. Dette gælder for både nybegyndere og etablerede golfspiller.
Den, der skaffer flest nye medlemmer, får desuden en lækker gavekurv med Hr. Skov produkter.

25 års jubilæum


I 2018 har Varde Golfklub 25 års jubilæum.
Dette skal selvfølgelig fejres.
Her er programmet for festlighederne hen over året:

Jubilæums Golfmarathon - lørdag den 24. marts
Jubilæums Åbningsturnering - søndag den 8. april
Klubbens Company Day - 4. maj - alle kan deltage, både firmaer og privat personer.
3-dages turnering - 1., 2. og 3. juni - der spilles både hold, bestball og single.
Pro-Am - tirsdag den 31. juli
Åben Junior-/Ynglingeturnering - søndag den 5. august
Multidag med marked, clinic, vinsmagning og jubilæumsfest - lørdag den 11. august
Jubilæumstilbud til greenfeegæster i uge 27 - 32
Jubilæumsøl - Jubilæumsvin - Jubilæumsskrift - Billedvæg

Sæt allerede nu x'er i kalenderen, så du ikke går glip af noget.

Med venlig hilsen
Varde Golfklub

Copyright © 2018 Varde Golfklub, All rights reserved.


Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan updatere dine preferencer eller Afmelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp