Copy

December 2017

                            View this email in your browser

Beste handbalvrienden,

De kerstdagen staan voor de deur. We kunnen als vereniging terugkijken op een sportief en gezellig 2017 maar kijken ondertussen alweer uit naar het nieuwe jaar waarin ons veel leuke dingen te wachten staan. Zo zijn we bijvoorbeeld ingeloot voor de Jeugd Sponsor Actie en zijn de voorbereidingen voor de Jupiter(kids)Cup weer in volle gang.

De kerstvakantie betekent ook een break voor de vereniging en de handbalwedstrijden. Hierdoor is er de komende weken geen handbaltraining. Daarom zien we elkaar graag weer terug in 2018 tijdens de Nieuwjaarsbingo/borrel op zondag 7 januari om het nieuwe jaar gezamenlijk in te luiden. Lees hierover in de laatste nieuwsbrief van dit jaar.

Namens het bestuur wensen we iedereen fijne kerstdagen toe en een gelukkig, gezond én sportief 2018!

THUISAGENDA

7/1
16:00 Nieuwjaars-
bingo!

14/1
10:30 Dames C

16/1
20:00 Dames M
20:55 Heren M

21/1
10:30 D-jeugd

11:15 Heren C
12:20 Dames A
13:30 Dames S

23/1
20:00 Dames M

LET OP: komende weken geen handbaltraining!


De komende weken vervallen er een aantal trainingen in verband met de kerstvakantie en de Open Friese Kampioenschappen zaalvoetbal. Hieronder een overzicht:
  • Dinsdag 26 en donderdag 28 december 2017 (vakantie)
  • Dinsdag 2 en donderdag 4 januari  2018 (vakantie en zaalvoetbaltoernooi)
  • Dinsdag 9 en donderdag 11 januari 2018 (zaalvoetbaltoernooi)
Vanaf dinsdag 16 januari 2018 kan er dus weer volop getraind worden.
Vergeet niet de wedstrijden en de Jupiter Nieuwjaarsbingo op zondag 7 januari!

Jeugd Sponsor Actie: Jupiter '76 is er weer bij!


Volgend jaar kun je in de Poiesz supermarkt in Franeker centrum je jeugdsponsormunten weer kwijt aan Jupiter ’76 want we zijn geselecteerd voor de Jeugd Sponsor Actie 2018! We zijn ontzettend blij met dit goede nieuws want hierdoor kunnen we handbal en onze vereniging beter op de kaart zetten. De actie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 8 april 2018. Op zaterdag 10 maart is het podium van ons en staan we in de winkel om de weekaanbieding te verkopen. Doe dus vanaf februari je boodschappen bij de Poiesz supermarkt in Franeker centrum, gooi je sponsormunten in de koker en steun onze vereniging!

Trots op onze Mark!


Hallo, mijn naam is Mark Luimstra. Ik werk bij Empatec en ben 24 jaar. Jullie zullen mij allemaal wel herkennen achter de wedstrijdtafel. Ik ben hier zo terechtgekomen via mijn moeder. Ik ging altijd wel mee naar de wedstrijden te kijken wat ik erg leuk vind. Maar er was soms altijd een probleem wie er achter de wedstrijdtafel ging. Ik vind het erg leuk werk, doe dit nu 3 jaar voor de club en doe het met plezier. Alle handjes helpen om de club te steunen en dat doe ik. Hoop het nog jaren voor HV Jupiter ’76 te doen.

Groetjes,
Mark Luimstra

Om het nieuwe jaar goed in te luiden nodigen we je uit voor de Jupiter Nieuwjaarsbingo op zondag 7 januari. Deze bingo start om 16:00 uur en wordt gecombineerd met het welbekende piekuurtje. Zo kan iedereen onder het genot van een drankje zijn geluk beproeven. Vooraf aan de bingo spelen maar liefst 5 teams een thuiswedstrijd:

  • 10:30 uur E-jeugd
  • 11:25 uur D-jeugd
  • 12:10 uur Heren C
  • 13:10 uur Dames A
  • 14:20 uur Dames senioren
Een mooie gelegenheid om onze vereniging aan te moedigen. Bovendien kun je met mooie prijzen naar huis gaan want met de bingo zijn er voor zowel jong als oud fantastische prijzen te winnen! Kom daarom naar de Jupiter Nieuwjaarsbingo op zondag 7 januari 2018 om 16:00 uur in de sportkantine De Trije. We hopen je daar te zien!

Tip: neem voldoende contant geld mee.

Voor eventuele vragen kun je een mail sturen naar: activiteiten@jupiter76.nl

Jupiter jeugd naar clinic van Lois


Handbal leren van één van de allerbeste handbalsters: wie wil dat nou niet? Op zaterdag 23 december gaan onze jeugdleden Sterre, Stijn en Louise naar Groningen voor een exclusieve handbalclinic van Lois Abbingh. Onder begeleiding van Lois en vier professionele trainers leren ze die dag de kneepjes van het vak.

Feitjes over Lois Abbingh

Lois is 24 jaar en is geboren in Groningen. Ze woont momenteel in Parijs want daar speelt ze bij de Franse topclub Issy Paris. Wat zijn haar successen? Brons op het WK in 2017, zilver op het EK en het WK in 2016, Roemeens en Duits bekerkampioen in 2015, zilver op het EK in 2011 met NL onder de 19 + topscoorder dat EK en brons WK 2010 - met NL onder de 18 + topscoorder dat WK.

Jupiter '76 heeft jou nodig!


Ben je goed in evenementen organiseren? Kun jij makkelijk mensen enthousiasmeren? Heb je talent voor content schrijven? Heb je altijd sterke verkooppraatjes? Is communicatie één van je sterke punten? Zet je in voor onze vereniging en meld je aan om iets voor onze vereniging te doen!
 
Om de vereniging draaiende te houden, kunnen we namelijk niet zonder vrijwilligers. Daarom vragen we jou of je wilt bijdragen aan de continuïteit van onze vereniging en de sport. Bovendien is het niet alleen belangrijk voor de vereniging: het is ook goed voor je eigen ontwikkeling en staat goed op je CV. 

Laat weten wat je voor de vereniging kan betekenen door dit formulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar activiteiten@jupiter76.nl.     

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp