Copy

Maart 2017

                            View this email in your browser 
 

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Jordy Brugge, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Drachten. Ik ben geboren in Stiens waar ik vervolgens 18 jaar heb gewoond. Op het CIOS heb ik de richting Bewegingsagogie / SBAW gevolgd. In het laatste jaar heb ik stage gelopen in Franeker bij GGZ Friesland Mind-Up Sport & Bewegen. Aan deze stage heb ik mijn werk te danken waar ik sinds 1 januari 2017 een vast contract heb gekregen. 
Naast het werk bij GGZ voetbal ik zelf bij S.C. Stiens in het 3e elftal op zondag en ben ik scheidsrechter. Ook ben ik 6 jaar lang jeugdtrainer geweest bij de voetbalclub. Dan is jullie vraag natuurlijk: "Wat heeft een voetballer met handbal?" Het antwoord op die vraag is best makkelijk. 70% van mijn vaders familie handbalt of heeft gehandbald.

Als ik de rol van voorzitter zie en wat ik daar in kan betekenen is dat er een open communicatie met alle leden is. Waarin ik kan luisteren en kan samenwerken met de (bestuurs)leden. Deze communicatielijnen moeten kort en duidelijk zijn. Ook sta ik achter een goede uistraling vanuit de club. Professionaliteit in de PR naar buiten, de website, samenwerking met de gemeente en onderwijsinstellingen. Tenslotte investeer je in de leden, trainers en het opleiden van scheidsrechters. Als je als vereniging een goed opgeleid kader hebt, zal het niveau en het plezier in de sport toenemen.

Een sportieve groet,

Jordy Brugge 
NODIG JE FAMILIE, VRIENDEN EN KENNISSEN UIT VOOR HET MIXTOERNOOI EN LAAT ZWEMBAD BLOEMKETERP NIET VERZUIPEN!

Het handbalseizoen loopt ten einde en dat willen we graag gezamenlijk afsluiten. Daarom vragen we alle leden hun familie, vrienden en kennissen uit te nodigen om een potje handbal te komen spelen tijdens het Jupiter'76 mixtoernooi! Dit toernooi wordt georganiseerd op zaterdag 13 mei vanaf 15:00 uur in de sporthal De Trije in Franeker. Nadat we ons allemaal in het zweet hebben gewerkt, schuiven we met z'n allen aan tafel voor een welverdiende maaltijd verzorgd door Grand Café de Doelen. Aansluitend is het piekuurtje, aangeboden door Horeca Team De Trije. Inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt €2. Wil je daarna een hapje mee eten? De kosten hiervoor zijn €10. Opbrengsten gaan naar Zwembad Bloemketerp dat momenteel in financieel zwaar weer zit. Wil je meedoen? Stuur een mail met je naam en leeftijd naar jupiternieuws@outlook.com
VERKOOP ZOETELIEF REEPKOEKEN OP 4 APRIL

Op dinsdagavond 4 april gaat de vereniging weer op pad voor de jaarlijkse koekactie. We vragen alle leden hun verkooptalent in te zetten om die avond zoveel mogelijk zoetelief reepkoeken van Ambachtsbakker Siesling aan de man te brengen. Dit betekent dat de trainingen van die avond komen te vervallen, maar vergeet niet dat de vereniging van de opbrengst weer leuke activiteiten kan organiseren. Denk alvast na wie je blij kunt maken met een heerlijke reepkoek en zet 4 april in je agenda!

THUISAGENDA


21 maart
20:30 Dames M

26 maart
12:00 Heren S

2 april
11:00 Dames A
12:10 Dames S

4 april
KOEKACTIE

9 april
9:00 E1-Jeugd
9:55 Dames C

11 april
20:30 Dames M

11 april
SCHOOLHANDBAL

15 & 16 april
JUPITER CUP

13 mei
MIXTOERNOOI
 

JUPITER'76 TEAMS NAAR BEACHHANDBALTOERNOOI IN ROLDE!

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei wordt voor de vierde keer een beachhandbaltoernooi georganiseerd door HV Unitas in Rolde en wij zijn van de partij! Teams van de E-jeugd, A-jeugd, Dames en Heren Senioren en Heren Midweek gaan laten zien of ze in het zand net zo goed kunnen handballen als in de zaal. Het toernooi vindt plaats in het Drentse Rolde, op de zandverstuiving die gelegen is naast Boerbos. Op vrijdagavond spelen de senioren midweekteams, op zaterdag de F-jeugd tot en met de C-jeugd en op zondag de B-jeugd tot en met de senioren. Ken je nog een team dat ook mee wil doen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten, want VOL = VOL. Wil je meer weten over dit toernooi? Ga dan naar de website van HV Unitas.

TRAININGSWEEKEND 9, 10 en 11 SEPTEMBER: SAVE THE DATE!

Met het oog op het nieuwe handbalseizoen is de activiteitencommissie druk bezig met de organisatie van het trainingsweekend. De data voor het weekend staan inmiddels vast. Van 9 tot en met 11 september wordt er door alle teams hard getraind ter voorbereiding op het nieuwe seizoen! Wil je mee? Stuur je aanmelding naar jupiternieuws@outlook.com.

FOTOWEDSTRIJD!

Het jubileumjaar ligt inmiddels alweer achter ons en daarom is het jubileumdoek, dat in de sportkantine van De Trije hangt, aan vervanging toe. Wij willen graag drie foto's op het nieuwe doek en hebben daarvoor jullie hulp nodig. Onze vereniging staat voor sport, ontspanning en saamhorigheid. Stuur een foto in die in ieder geval met één van bovenstaande thema's te maken heeft. De drie mooiste foto's komen op het nieuwe doek en de winnaar wordt beloond met een prijs. Stuur je foto's uiterlijk 1 mei a.s. naar renedv@kpnmail.nl.

DE JUPITER CUP - DINER

Tijdens de Jupiter Cup wordt elke avond een diner georganiseerd door de Stadsherberg Franeker. Ook alle leden van onze vereniging mogen hierbij aanschuiven. De kosten bedragen €10. Wil je mee eten? Stuur dan voor 10 april een mail naar info@jupitercup.nl.

DE JUPITER CUP - GEEF ONZE MASCOTTE EEN NAAM!

Waarschijnlijk is hij bij iedereen wel bekend; onze mascotte. Ook tijdens aankomende editie is hij weer aanwezig om alle teams aan te moedigen. De mascotte heeft echter nog steeds geen naam. Het is natuurlijk wel zo leuk dat hij deze zo snel mogelijk krijgt. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Heb jij een leuk idee? Stuur de naam naar jupiternieuws@outlook.com. Alle ideeën zijn welkom! Voor degene die de leukste naam verzint, hebben we een leuke prijs. Deze wordt uitgereikt tijdens de Jupiter Cup door een hele speciale gast

De namen kunnen worden ingestuurd tot 1 april 2017.

POIESZ JEUGD SPONSOR ACTIE 

Onze vereniging doet het ontzettend goed met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat hebben we te danken aan de goede bijdrage van jullie! Tijdens de promotiedag hebben een aantal leden van onze vereniging zich ingezet om extra Jeugd Sponsor Munten te krijgen. Deze actie is ontzettend geslaagd. Iedereen bedankt voor de hulp!  Maar de actie is nog niet voorbij. Deze loopt nog tot en met 2 april 2017. Er is dus nog volop tijd om acties te scoren en de munten in te leveren bij de Poiesz in het centrum van Franeker. Bij de tussenstanden tot nu toe staan we steeds tweede. Het doel is natuurlijk om bovenaan te eindigen. Nog een keer een oproep aan iedereen:

Doe boodschappen bij Poiesz, scoor extra munten door de aanbiedingen te kopen en doe de munten in de koker van Jupiter '76! 

DE ACTIVITEITENCOMMISSIE DRAAGT DE PEN OVER!

Onze vereniging heeft meer dan 100 spelende leden. De activiteitencommissie heeft de afgelopen jaren veel georganiseerd met als doel deze leden te behouden en met z'n allen plezier te beleven met en naast het handbal. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd om nieuwe leden te werven. De commissie bestond uit een grote groep dames die jarenlang de clubdagen, mixtoernooien, piekuurtjes, trainingsweekenden, clinics en nog veel meer organiseerden. Deze verantwoordelijkheden dragen ze nu met een warm gevoel over aan een volgende groep die in de toekomst definitief gevormd zal worden. De kar zal worden getrokken door Iris van der Veen en Marie-jetske Lettinga. Wij wensen hen namens de voormalige activiteitencommissie dan ook heel veel succes!

Ps. Lijkt het jou ook leuk om activiteiten te organiseren en de commissie te komen versterken? Stuur dan een mail naar jupiternieuws@outlook.com.

 
Heb je nog nieuws voor de nieuwsbrief, website of Facebook pagina? Mail naar jupiternieuws@outlook.com
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp