Copy

Februari 2018

                            View this email in your browser

Beste handbalvrienden,

Het is weer tijd voor een update vanuit Jupiterland!

We zijn het nieuwe jaar goed gestart met een geslaagde en prijsrijke Nieuwjaarsbingo op 7 januari. Tevens werden op deze dag de eerste wedstrijden van 2018 gespeeld. Inmiddels nadert het einde van februari en is er naast de reguliere competitie nog een aantal zaken dat onze aandacht vergt. Zo is het in maart weer de beurt aan het schoolhandbaltoernooi. Onder het motto ‘Een goed begin is het halve werk’ bieden we de scholen in Franeker twee instuiftrainingen aan om de deelnemers goed voor te bereiden op het toernooi op 13 maart. Daarnaast hopen we op deze manier potentiële leden te enthousiasmeren voor de handbalsport.

Verder zijn er 7 leden bezig met de NHV scheidsrechtercursus. Verspreid over drie cursusavonden worden in samenwerking met Cometas nieuwe scheidsrechters opgeleid. We zijn hier erg blij mee want simpel gezegd: zonder scheidsrechters geen handbal!

Tot slot is er nog de Jeugd Sponsor Actie, de Jupiter(kids)cup, de jaarlijkse koekactie en nog veel meer wat ons bezighoudt in Jupiterland.

Lees verder in deze nieuwsbrief!

THUISAGENDA

20/2
20:30 Heren M

4/3
10:30 Dames C
11:30 Heren C

11/3
10:30 Dames C


13/3
20:30 Heren M

18/3
10:30 E-jeugd
11:25 Dames A
12:35 Dames S
13:45 Heren C

20/3
20:00 Dames M

25/3
10:30 Dames C

Stem online op Jupiter voor extra Jeugd Sponsor Munten!


De afgelopen week is de Jeugd Sponsor Actie (JSA) gestart. Op dit moment staan we op een keurige tweede plek (check de tussenstand hier). Om deze plek minimaal te behouden staan we zaterdag 10 maart in de winkel om de vereniging te promoten en zoveel mogelijk munten binnen te slepen. Daarnaast kun je de vereniging aan extra munten helpen door online op Jupiter te stemmen. De 50 clubs met de meeste stemmen ontvangen 500 Jeugd Sponsor Munten. Door online te stemmen help je niet alleen de vereniging, maar je kunt zelf ook iets winnen! Met jouw online stem maak je namelijk elke week kans op het winnen van 1 van de 5 Poiesz waardebonnen ter waarde van €100. Waar wacht je nog op? Klik hier, selecteer supermarkt Franeker Centrum, stem en steun onze vereniging!

Een topdag voor Louise, Sterre en Stijn


Van Sinterklaas hadden Sterre en ik een clinic van Lois Abbingh gekregen. Stijn de Vries was ook opgegeven. Zaterdag 23 december moesten we vroeg in de ochtend in de auto naar Groningen. We kwamen daar aan en mochten ons omkleden en gingen de zaal in. We begonnen met de warming up, even onze spieren losmaken, en daarna gingen we met z’n allen overgooien in tweetallen. Daarna gingen we groepjes maken. Ik zat bij de wat jongere meiden van ongeveer acht  à negen jaar oud. Met ons groepje begonnen we met op de mat proberen de bal van elkaar af te pakken en daarna deden we matbal in twee groepen. Daarna gingen we door wisselen en toen gingen ik keepen. Het ging super goed. Ik kreeg ook wat hulp en tips van de zus van Lois Abbingh, zij is ook keepster. Daarna even 10 minuten pauze. In de kleedkamer was limonade, ontbijtkoek, appels en mandarijnen. Daarna weer aan de slag. We gingen rennen en daarna in de gaten schieten. Ook dat was erg leuk en toen weer door wisselen. Als laatste deden we een parcourtje met een speedladder, palen en de mat en daarna waren we klaar. We mochten Lois nog allemaal vragen stellen en met haar op de foto. Na de clinic werd ik nog geïnterviewd en kwam ik ook nog op TV. Daarna omkleden, wat eten en weer terug naar huis in de auto. Het was een top dag.

Geschreven door Louise de Jong
Keepster E-jeugd (Tess 2.0)

De paashazen en paaseitjes liggen alweer een tijdje in de winkelschappen. Dit betekent dat het niet heel lang meer duurt voordat het weer de beurt is aan onze Jupiter Cup! De aanmeldingstermijn voor het toernooi is verstreken waardoor de organisatie aan de slag kan met de laatste voorbereidingen. Op 31 maart en 1 april komen teams uit heel Nederland en over de grens weer naar Franeker voor het paastoernooi. Iets waar we met z'n allen weer heel erg naar uitkijken!

Tijdens de Jupiter Cup wordt elke avond een diner georganiseerd door De Stadsherberg Franeker. Ook alle leden van onze vereniging mogen hierbij aanschuiven. De kosten bedragen €10. Wil je mee eten? Stuur dan voor 25 maart een mail met je aanmelding naar info@jupitercup.nl.

Ps. Like en volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de Jupiter Cup!

Jupiter Cup voor kids!


Op Goede Vrijdag 30 maart 2018 organiseren wij voor de tweede keer de JupiterKidsCup. Een handbaltoernooi voor alle kinderen uit Friesland in de leeftijd van 8-11 jaar. Vraag vriendjes, vriendinnetjes en doe met je eigen team mee aan het toernooi. Ook de F-jeugd speelt op deze dag een toernooi tegen leeftijdgenootjes uit Friesland.

Voor deze dag zoeken we nog scheidsrechters. Heb je vragen of wil je ons helpen, stuur een mail naar jupiterkidscup@hotmail.com of spreek ons even aan.

Groetjes Alie, Kim, Eelkje en Arjan

Koekoek! Koekactie


Elk jaar komt ie terug: de koekactie! Nadat iedereen heeft kunnen bijkomen van een sportieve en gezellige Jupiter(kids)cup, is het 10 april weer tijd om gezamenlijk als vereniging de heerlijke zoetelief reepkoeken van Ambachtsbakker Siesling in Franeker en omstreken te verkopen. Weet jij al iemand die je blij kunt maken met zo’n koek? Zet dinsdag 10 april in je agenda!

Nadja doet mee aan European Police Championship!


Onze dames midweek speelster Nadja Postma maakt deel uit van het Nederlandse politie handbalteam tijdens het European Police Championship dat zal plaatsvinden van 12 tot 19 maart in Duitsland. Het team is al druk bezig met de voorbereidingen. Zo waren ze afgelopen weekend in Purmerend en Sportstad Heerenveen voor een trainingsweekend. Tijdens dit weekend is er volop getraind en is er hard gewerkt aan teambuilding. We wensen Nadja en de rest van het team veel succes!

Nieuwe e-mailadressen


In het kader van uniformiteit en professionalisering heeft Jupiter een aantal nieuwe e-mailadressen aangemaakt voor de verschillende commissies en functies binnen de vereniging. Hieronder vind je een overzicht:

voorzitter@jupiter76.nl
secretaris@jupiter76.nl
penningmeester@jupiter76.nl
technischezaken@jupiter76.nl
activiteiten@jupiter76.nl
nieuws@jupiter76.nl
sponsor@jupiter76.nl
vrijwilligers@jupiter76.nl
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2018 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp