Copy

September 2018

                            View this email in your browser

Beste handbalvrienden,

Na een prachtige zomer is Jupiter sinds begin september weer in de zaal te vinden. Alle teams zijn weer in training en de jeugd heeft er zelfs al een aantal wedstrijden op zitten. We hebben weer enorm veel zin in het seizoen en we hopen dat we de prestaties van vorig jaar kunnen verbeteren!

In de blauwe balk lees je wanneer de teams een thuiswedstrijd spelen. Ben je nieuwsgierig naar het complete wedstrijdschema van alle Jupiter teams? Klik hier en kies vervolgens Jupiter '76. Wil je ook graag weten wie er dit seizoen de blauwe shirtjes vertegenwoordigen? In deze en de volgende nieuwsbrief presenteren we onze teams.

Op 28 oktober willen we graag met z'n allen het seizoen op een leuke manier aftrappen. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke data die je in je agenda moet zetten, want ook de algemene ledenvergadering komt er weer aan en begin 2019 staat er een clubdag op de planning. Lees dus snel verder!

THUISAGENDA

7/10
10:30 E-jeugd
11:25 D-jeugd
12:15 Heren B

27/10
19:00 Heren B

28/10
09:45 D2-jeugd
10:30 E-jeugd
11:25 D1-jeugd
12:10 Dames B
13:10 Dames S
14:30 PUBQUIZ

30/10
20:00 Dames M

Jupiter pubquiz - save the date!


Jupiter staat voor handbal, maar ook voor gezelligheid en saamhorigheid. Daarom mag een gezamenlijke kick-off van het seizoen niet ontbreken! We nodigen iedereen uit voor de Jupiter pubquiz op zondag 28 oktober vanaf 15:00 uur in sportkantine De Trije. Gemengde teams uit alle categorieën (jong en oud) gaan dan de strijd met elkaar aan en laten zien wat voor kennis ze in huis hebben. De pubquiz wordt aangevuld met het welbekende piekuurtje. Kortom, een gezellige Jupitermiddag die je niet mag missen!

Wie staan er dit seizoen in het veld?


De zondag dat we het seizoen gezamenlijk aftrappen spelen er maar liefst 5 teams een thuiswedstrijd. Maar wie kunnen we dit seizoen in de zaal zien schitteren? Jupiter wordt in 2018/2019 vertegenwoordigd door 8 teams:
 • F-jeugd
 • E-jeugd
 • D-jeugd
 • B-jeugd heren
 • B-jeugd dames
 • Dames senioren
 • Dames midweek
 • Heren midweek
Alle teams behalve de heren midweek en heren B-jeugd spelen in poules in Noord-Holland. De heren midweek en heren B-jeugd spelen in poules in Noord (Groningen/Drenthe). Zowel de dames als heren midweek spelen nu op dinsdagavond hun wedstrijden. Voorheen was dit op de woensdagavond. Bekijk hieronder wie de teams vertegenwoordigen!
ONZE E-JEUGD (van linksboven naar rechtsonder):
Daan, Thomas, Hidde, Sil
Sven, Lars, Louise, Emma
Coaches zijn Harm en Jeroen.
ONZE B-JEUGD DAMES (van linksboven naar rechtsonder):
Nynke, Bente, Pascal, Hedwich, Simone, Gabrielle, Elise.
ONZE D-JEUGD (van linksboven naar rechtsonder):
Jorrit, Jorrit, Stephan, Hakim, Mare, Sterre
Nathan, Tobias, Jisse, Fleur, Sjors en Lotte
ONZE DAMES SENIOREN (van shirtnummer 1 t/m 12):
Yvonne, Nynke, Suzan, Rianne, Marion, Marie-jetske
Annemiek, Marije, Maaike, Sandra, Iris
Coach en trainer is Maarten

In onze volgende nieuwsbrief presenteren wij onze F-jeugd, heren B-jeugd, dames midweek en heren midweek!

Algemene ledenvergadering op 6 november


Een terugkerend agenda item aan het begin van elk seizoen is de jaarlijkse ledenvergadering. Deze staat gepland op dinsdagavond 6 november aanstaande om 20:00 uur in de kantine van de sporthal de Trije. Het bestuur van Jupiter nodigt hierbij alle leden, ouders en verzorgers van leden, begeleiders en scheidsrechters uit om de vergadering bij te wonen. Tijdens deze vergadering wordt er belangrijke informatie gedeeld en is ook de input van de leden nodig. De agenda en andere belangrijke stukken ontvang je van Yvonne van Wier (secretaris@jupiter76.nl).

PS. De vergadering vindt plaats op een trainingsavond. Dit betekent dat de trainingen vanaf 19:30 uur komen te vervallen. We hopen dan ook op een goede opkomst!

Zonder trainers geen handbal!

 
Een vereniging kan niet zonder trainers. Elke week staan onze trainers weer voor de teams klaar zodat ze goed voorbereid en getraind aan de wedstrijden kunnen beginnen. Maak kennis met onze trainers!
 • Sietse (linksboven) traint samen met Sake (rechtsonder) de heren midweek en heren B-jeugd
 • Maarten (rechtsboven) traint de dames B-jeugd, dames midweek en dames senioren
 • Wibo en Simon (linksmidden) trainen de E-jeugd
 • Arjan, Melanie en Marc trainen met ondersteuning van Aafke (rechtsmidden) de D-jeugd
 • Afke en Marjan met ondersteuning van Sterre, Mare en Jisse (linksonder) trainen de F-jeugd 
Afke (linksonder) staat bij de technische zaken aan het roer om dit allemaal in goede banen te leiden en  probeert er elk jaar voor te zorgen dat ieder team weer voorzien is van een trainer of trainster. Blij zijn wij met ons technisch kader!

Clubdag op 19 januari


19 januari is de eerste datum in 2019 die je in je agenda moet blokkeren! Op deze dag organiseren we de Jupiter clubdag. Het programma voor deze dag is nog een verrassing maar het belooft een topdag te worden voor iedereen die betrokken is bij onze vereniging!

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2018 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp