Copy

Oktober 2017

                            View this email in your browser 
 

Beste handbalvrienden,

Het handbalseizoen is weer los! De teams zijn weer druk aan het trainen en als kick-off van het seizoen zijn we begin september met de vereniging naar Heeg geweest voor een sportief en gezellig trainingsweekend. Bekijk de foto’s van dit geslaagde weekend op onze website.

Ondertussen zijn een aantal teams al begonnen met de competitie. De D- en E-jeugd is al enkele weken bezig met de veldcompetitie. Ook de C-jeugd en de Heren midweek hebben hun eerste wedstrijden al gespeeld. De A-jeugd, Dames midweek en Dames senioren gaan dit seizoen de Afsluitdijk over om eind oktober/begin november hun eerste wedstrijden te spelen. Kijk in de agenda om te zien wanneer Jupiterteams thuis spelen en kom ze aanmoedigen!

Naast de reguliere trainingen en competities zijn er aan het begin van het seizoen weer veel nieuwtjes om met jullie te delen. Lees erover in deze nieuwsbrief!

THUISAGENDA

29/10
10:30 E1-jeugd
11:25 D1-jeugd
12:10 Dames C
13:10 Heren C
14:10 Dames A
16:00 PIEKUURTJE

31/10
Algemene ledenvergadering

5-11
10:30 Dames C

7-11
Dames M

Nieuwe aanwinsten voor Jupiter’76
Sinds dit seizoen zijn we weer een aantal nieuwe leden rijker. De volgende mensen komen onze teams versterken:
  • Nathan Kasius (D-jeugd)
  • Lars Salverda (E-jeugd)
  • Kathrin Breuninger (Dames midweek)
  • Klaske Baanstra-Boersma (Dames midweek)
  • Hakim Atmit (D-jeugd)
  • Minke Schotanus (E-jeugd)
  • Isolde van Saase (F-jeugd)
Via deze weg willen we jullie graag van harte welkom heten bij Jupiter’76 en hopen we dat jullie veel plezier gaan beleven aan het handbal en onze vereniging!

Eerste piekuurtje van het seizoen

Daar is die weer! Het eerste piekuurtje van het seizoen wordt georganiseerd op zondag 29 oktober om 16.00 uur in de kantine van de sporthal De Trije. De meerderheid van de teams speelt thuis dus een goede reden voor een gezamenlijke borrel. Zet de datum in je agenda!

Nieuwsjaarsborrel/bingo!

Op zondagmiddag 7 januari willen we graag iedereen uitnodigen om te proosten op een gezond en gelukkig 2018. Behalve een gezellige borrel kun je deze middag ook nog eens leuke prijzen winnen met de Jupiter’76 nieuwjaarsbingo! Meer informatie over deze middag volgt in de komende maanden maar zet ook deze datum vast in je agenda!

Nieuwe HandbalNL app

Zijn jullie al bekend met de nieuwe HandbalNL app? Met behulp van deze nieuwe officiële app blijf je eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen. Ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van de Jupiter’76 teams? Nieuwsgierig naar teamstatistieken? Volg je graag het laatste handbalnieuws? Met behulp van deze nieuwe app is dit allemaal mogelijk. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van Jupiter’76, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van handbal houdt. Voor meer informatie over de app en mogelijkheid tot downloaden, klik hier.

Algemene ledenvergadering

Op dinsdagavond 31 oktober om 20.00 uur vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats in de kantine van sporthal De Trije in Franeker. Het bestuur van Jupiter’76 nodigt alle leden, ouders van leden, begeleiders en scheidsrechters uit om de vergadering bij te wonen. Deze avond komen er namelijk punten aan bod die van groot belang zijn voor alle leden en voor de toekomst van de vereniging.
Als het goed is, heb je de agenda en andere belangrijke stukken ontvangen via de mail. Zo niet, neem dan contact op met Yvonne van Wier via y.vanwier@home.nl. Omdat de vergadering op een dinsdagavond wordt gehouden, komen de trainingen vanaf 19.00 uur te vervallen!

Strong Men Handball Bootcamps

Hou jij van een uitdaging? Vind je het niet erg om flink te zweten? Kun je tegen een beetje spierpijn? En ben je een jongen tussen 11 en 14 jaar? Doe dan mee aan een van de "Strong Men Handball Bootcamps".

Door deel te nemen aan de Handball Bootcamps kun je punten verzamelen. Sta jij op 1 juli 2018 bij de hoogste 80 scores? Dan mag je meedoen met de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp! Hier kun je hele mooie prijzen winnen zoals VIP-kaarten voor een tophandbalwedstrijd inclusief meet-and-greet of een sportkledingpakket. Klik hier om erachter te komen waar en wanneer de Bootcamps zijn. Meld jezelf en je vrienden, buurjongens en klasgenoten aan via www.handbalhelden.nl!

Een handbalclinic geven: iets voor jou?

Zoals wij allemaal wel weten, is handbal een ontzettend leuke, dynamische en snelle teamsport. Toch is handbal vooral bij ons in het noorden relatief onbekend. Zonde, want handbal is een fantastische sport voor zowel jong als oud. Om handbal en onze vereniging beter op de kaart te zetten zijn we op zoek naar mensen die een handbalclinic willen geven.

Allereerst zijn we op zoek naar mensen die een handbalclinic willen geven aan de leerlingen van basisschool De Toermalijn. Twee keer per jaar organiseert de basisschool vierweekse workshops voor hun leerlingen. Kinderen kunnen zich dan inschrijven voor de workshop die hen het leukste lijkt. Deze workshops vinden plaats op dinsdagen in november van 12.45 uur tot 13.45 uur.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar mensen die een handbalclinic willen geven op middelbare scholen in Franeker. Deze clinics zullen waarschijnlijk tijdens de gymuren gegeven worden, maar hier kunnen in overleg afspraken over gemaakt worden.

Lijkt het jou leuk om mensen te laten ervaren hoe leuk handbal is? Wil je op een dinsdagmiddag in november een workshop organiseren voor leerlingen van basisschool De Toermalijn? Of lijkt het je leuk om middelbare scholieren te enthousiasmeren voor handbal? Laat het ons zo snel mogelijk weten via jupiternieuws@outlook.com.

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp