Copy

April 2018

                            View this email in your browser

Beste handbalvrienden,

De tijd vliegt! Het is alweer 4 weken geleden dat de Jupiter Cup werd gespeeld. Met veel positieve reacties is wederom een fantastisch evenement neergezet door de organisatie. Bekijk de foto’s hier en geniet nog even na!

De meeste teams kunnen hun handbal opruimen want de zaalcompetitie is afgelopen. De E-jeugd gaat door met handballen maar dan in de buitenlucht, want zij doen mee aan de veldcompetitie. Wil je weten hoe onze teams het afgelopen seizoen hebben gedaan? De uitslagen van de competities staan in deze nieuwsbrief!
 
In april was het natuurlijk weer tijd voor de koekactie. Veel van onze leden zijn op pad geweest om de koeken te verkopen. We willen graag alle leden die zich hebben ingezet voor de koekactie bedanken. Verder waren we in april aanwezig bij de Koningsspelen. In samenwerking met basisschool De Korendrager hebben Afke en Alie veel basisschoolleerlingen laten zien waarom handbal zo leuk is.

Ook in mei staat er weer van alles op de planning. Een aantal van onze teams gaat naar het beachhandbaltoernooi in Rolde. Daarnaast vindt in mei ons jaarlijkse mixtoernooi plaats. 

Lees meer in deze nieuwsbrief!

THUISAGENDA

13/5
10:00 E-jeugd

Mixtoernooi
15:00 Wedstrijden
18:30 Diner

26/5
Beachhandbal
C-jeugd

27/5 
Beachhandbal
A-jeugd
Senioren

10/6
10:00 E-jeugd

 

Jeugd Sponsor Munten leveren Jupiter €1.058 op


Vrijdag 20 april is een aantal van onze leden naar het Jeugd Sponsor Gala in Leeuwarden geweest. Na optredens van onder andere O’G3NE, Tim Douwsma en Vinchenzo, kregen ze aan het einde van de avond de cheque uitgereikt met daarop een bedrag van maar liefst €1.058. Kortom, een feestavond voor onze vereniging! We willen hierbij graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit resultaat.

Mix up!


Er zijn al een mooi aantal teams opgegeven voor het mixtoernooi op zondag 13 mei. Op die dag wordt er vanaf 15:00 uur gehandbald met ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichten, vrienden en collega’s. Moet je nog een team vormen? Doe dit dan voor 9 mei. Indien je geen team bij elkaar krijgt, kun je je ook individueel opgeven. Daarnaast kun je na het toernooi aanschuiven voor een maaltijd verzorgd door de Stadsherberg. Bekijk voor meer informatie de flyer.

Hoe hebben de Jupiterteams het gedaan?


Voor een deel van onze teams zit de competitie erop. Maar hoe zijn ze eigenlijk geëindigd? Hieronder vind je een overzicht van de competitie uitslagen!
  • Heren midweek - 2e plek (van de 4)
  • Dames midweek - 9e plek (van de 9)
  • Dames senioren - 5e plek (van de 9)
  • Dames A-jeugd - 7e plek (van de 9)
  • Heren C-jeugd - 6e plek (van de 10)
  • Dames C-jeugd - 3e plek (van de 8)
  • D-jeugd - 4e plek (van de 9)
  • E-jeugd - 7e (van de 9)

Handbal in het zand


Het laatste weekend van mei gaat een delegatie van onze Jupiterdames naar het beachhandbaltoernooi in Rolde. De meiden van de C-jeugd spelen op zaterdag 26 mei hun wedstrijden en de dames senioren en de dames A betreden de dag erna, zondag 27 mei, de zandarena tussen de Drentse bossen.

Beach Handbal is snel, spannend, spectaculair en echt iets voor de sporter die in de zomerzon wil sporten. Beach Handbal wordt gespeeld met 3 veldspelers en 1 doelverdediger. Het grote verschil met het reguliere handbal is de puntentelling. Deze maakt het spel nog spectaculairder, want bij een gewoon doelpunt scoort men 1 punt. Bij een spectaculair doelpunt (bijvoorbeeld een ‘vliegertje’, pirouette, 6m.-worp of doelpunt van de doelverdediger) scoort men 2 punten.

Handbal in het zand is zwaar, dus kom ze aanmoedigen!

Sterre vertelt over uitje Jupiterjeugd


De E jeugd van Jupiter was door Kwiek Raalte uitgenodigd om mee op te lopen bij een wedstrijd in de nacompetitie van de eerste divisie. Op 21 april gingen we op pad naar Raalte voor de wedstrijd tussen Kwiek Raalte en Bentelo. Na een pitstop bij de Mac in Zwolle kwamen we om zeven uur aan in Raalte. Daar werden we namens Kwiek ontvangen door Simone. Zij legde ons uit wat de bedoeling was. We deden de wedstrijdshirts aan en gingen naar de zaal. We moesten in een hoek van de zaal staan. Eerst kwamen de speelsters van Bentelo. Daarna liepen wij een voor een mee met de dames van Kwiek. Na het begroeten mocht Louise de wedstrijd openen met een schot op goal, en ze scoorde. Het was een spannende wedstrijd met veel doelpunten. Het leek een gelijkspel te worden, maar het laatste doelpunt van Kwiek was net buiten de tijd. Helaas verloor Kwiek met 30-31. Na de wedstrijd hebben de speelsters van Kwiek nog allemaal handtekeningen uitgedeeld en zijn we met het hele team op de foto geweest. Van bakkerij Siesling hadden we nog een oranjekoek meegenomen voor Kwiek. Ondanks het verlies, smaakte die prima.

Groetjes Sterre de Jong
E-jeugd
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2018 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp