Copy

Augustus 2017

                            View this email in your browser 
 

Er zijn alweer een aantal maanden verstreken sinds de laatste nieuwsbrief in maart. Maar de vereniging heeft in deze periode zeker niet stilgezeten! Laten we even kort terugblikken op de afgelopen maanden. Op 4 april was de koekactie waarbij alle leden weer fanatiek op pad zijn geweest om de heerlijke zoetelief reepkoeken van Ambachtsbakker Siesling te verkopen. Op 7 april zijn een aantal leden van de vereniging naar het Jeugd Sponsor Gala geweest met optredens van waaronder O’G3NE en Monique Smit. Aan het einde van deze avond werd ons een cheque uitgereikt van maar liefst €1.153. Namens de vereniging willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Jeugd Sponsor Actie! Halverwege april was er natuurlijk de Jupiter Cup. Ook dit jaar weer een sportief en gezellig toernooi. Bekijk de foto's via Jupiter Cup, X-lent Fotografie for you en Franeker Actueel.
Eind april heeft de E-jeugd op uitnodiging van HV KRAS/Volendam de halve finale om het landskampioenschap bijgewoond. Voor de wedstrijd mocht onze jeugd met de heren mee oplopen. Een geweldige ervaring voor onze jeugd! Halverwege mei was er het benefiettoernooi. Een leuk toernooi met ervaren en niet-ervaren handballers, een springkussen, een heerlijke maaltijd verzorgd door Grand Café de Doelen, een draaiend rad met mooie prijzen en een piekuurtje maakten het een fantastische dag. Aan het einde van de avond mochten we een cheque van €555 uitreiken aan Zwembad Bloemketerp dat in financieel zwaar weer zit. Eind mei zijn de jeugd en senioren teams naar het HV Unitas beachtoernooi in Rolde geweest. Onder prachtige weersomstandigheden hebben we daar onze kunsten in het zand kunnen laten zien. Geen prijzen, maar wel enorm veel gezelligheid! Tijdens dat weekend werd in Franeker ook de Friese Regiofinale van het schoolhandbal gespeeld met winst bij de jongens voor OBS De Twilling uit Franeker en bij de meisjes was de eerste prijs voor De Jint uit Stiens. Deze teams hebben deelgenomen aan het NK Schoolhandbal op 17 juni in Emmen. Op zaterdag 1 juli tijdens de Open Bedrijvendag Kie West Franeker stond de vereniging klaar om de sport en de vereniging te promoten.
Inmiddels zijn we begin augustus en komt het nieuwe handbalseizoen dichterbij. We trappen het seizoen af met een handbalkamp dat zal plaatsvinden op 8, 9 en 10 september. Lees hieronder meer over het kamp en volgend seizoen!

SAVE THE DATE: TRAININGSWEEKEND 8, 9 en 10 SEPTEMBER

We trappen het nieuwe seizoen af met een handbalkamp! Alle leden van Jupiter'76 kunnen zich aanmelden voor het kamp dat zal plaatsvinden van vrijdagavond 8 september tot en met zondagmiddag 10 september. De kosten voor dit weekend bedragen €45. Wil je mee op handbalkamp? Meld je dan voor 18 augustus aan door een mail te sturen naar jupiternieuws@outlook.com met je naam en leeftijd. Heb je je opgegeven via de mail? Dan verzoeken we je ook om voor 25 augustus het bedrag van €45 over te maken naar NL49RABO0320463311 ten name van HV Jupiter 76, onder vermelding van Trainingskamp 2017 + je naam. Exacte programma en tijden van het trainingsweekend volgen binnenkort. Het belooft in ieder geval een actief en gezellig weekend te worden!

LET OP: In verband met reserveringen voor accommodatie en activiteiten, moet uiterlijk 18 augustus bekend zijn wie en hoeveel er mee gaan naar het trainingsweekend. Aanmeldingen na deze datum worden dus niet meegenomen.  

5 SEPTEMBER: START TRAININGEN NIEUWE SEIZOEN

De dinsdag voor het handbalweekend, 5 september, kunnen alle leden weer terecht in de sporthal voor de eerste handbaltraining! Nadere informatie over de trainingstijden volgt nog.

Tot over een maand!

Heb je nog nieuws voor de nieuwsbrief, website of Facebook pagina? Mail naar jupiternieuws@outlook.com
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp