Copy

November 2016

                            View this email in your browser 
 Beste handbalvrienden,

Het handbalseizoen is alweer een aantal weken onderweg. Het seizoen is afgetrapt met een geslaagd trainingsweekend in Dwingeloo. Bekijk onze Facebookpagina voor de foto's. Verder hebben onze Jupiterteams hun eerste thuis- en uitwedstrijden gespeeld, met wisselende resultaten. Ben je benieuwd naar de uitslagen? Ga dan naar onze website.

Met het oog op de rest van het handbalseizoen is de vereniging druk bezig met het organiseren van activiteiten en evenementen voor zowel dit jaar als volgend jaar. Hierbij staan onder andere het jubileumfeest en de Jupiter Cup centraal. De eerste aanmeldingen voor beide evenementen zijn al binnen en over de Jupiter Cup kunnen we het één en ander al verklappen. Nieuwsgierig? Lees het allemaal in deze nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,

Tjeerd van der Meulen
Voorzitter

 

THUISAGENDA

5/11
19:30 Heren S

6/11
10:05 E1-jeugd
11:00 Heren C
12:00 Dames A
13/11
11:00 E2-jeugd
12:00 Dames C
15/11
20:30 Dames M
20/11

10:30 Heren C
11:30 Dames A
12:40 Dames S
13:50 Heren S
15:00 E1-jeugd
22/11
20:30 Dames M
26/11
19:30 BINGO
PIEKUURTJE

27/11
12:00 Dames C


Save the date! 


Zaterdag 26 november '16 organiseert Jupiter '76 voor het eerst een bingo! Er vallen hele leuke prijzen te winnen. Aansluitend het altijd gezellige piekuurtje

De bingo begint om 19.00 uur in Sportkantine de Trije, Franeker. Zowel de bingo als het piekuurtje is toegankelijk voor iedereen. Be there!

Jubileumfeest in Grand Café de Doelen


Zaterdag 17 december ’16 wordt het jubileumjaar op een feestelijke manier afgesloten tijdens het jubileumfeest in Grand Café de Doelen. Het jubileumfeest begint aan het einde van de middag met een drankje. Vervolgens kun je genieten van een uitgebreid buffet en daarna livemuziek, oftewel: voetjes van de vloer!

De aanmeldingen stromen langzaam binnen, maar er kunnen nog veel meer bij. Aanmelden kan door een mail te sturen naar 40jaar@jupiter76.nl. Let op! Aanmelden kan tot 1 december ’16. De organisatie hoopt deze avond veel leden en oud-leden te mogen begroeten.

Om leuke herinneringen op te halen, wil de organisatie graag de geschiedenis van Jupiter ’76 laten zien door middel van oude sportkleding, tassen, vaantjes en uiteraard foto’s. Heb jij thuis nog leuke foto’s (niet digitaal) of andere Jupiterspullen liggen? Neem contact op met Johan Deelstra door een mail te sturen naar: jdeelstra@home.nl of bel 06-10215590.

Grote clubactie


De loten zijn op! Alle leden hebben loten gekregen om te verkopen. Onder de jeugd is er zelfs een wedstrijd gehouden wie de meeste loten kan verkopen. Iedereen heeft ontzettend zijn/haar best gedaan, maar er is één die eruit springt. Sterre de Jong heeft maar liefst 80 loten verkocht! Een prestatie die volgens ons beloond moet worden. Gefeliciteerd Sterre, als cadeau krijg je van de vereniging het tenue van het Nederlands team. De vereniging neemt contact met je op, zodat je je cadeau zo snel mogelijk krijgt.

De opbrengsten van de verkochte loten moeten nog bij de vereniging ingeleverd worden. Let op! Dit moet voor zondag 6 november '16. Als al het geld binnen is, kan de vereniging opmaken wat de totale opbrengst van de Grote Clubactie is. De opbrengst hebben we te danken aan jullie. We willen jullie dan ook allemaal ontzettend bedanken voor jullie inzet!

Jupiter Cup 2017


De organisatie van de Jupiter Cup is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het toernooi en het randprogramma. We kunnen alvast verklappen dat deze editie weer zal worden afgesloten onder muzikale begeleiding van De Útlopers. Dit belooft dus weer een groot feest te worden!  

Om iedereen regelmatig op de hoogte te houden van de vorderingen is er een nieuwe Facebook pagina online. Like en volg deze pagina om op de hoogte te blijven van de Jupiter Cup.

Onze vereniging heeft zelf natuurlijk ook een Facebookpagina. Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, geplande activiteiten en handige weetjes? Like en volg de pagina van Jupiter '76.

Heren senioren op zoek naar versterking!


Ken je iemand die altijd met plezier heeft gehandbald en is gestopt? Of heb je zelf altijd gehandbald, mis je het en heb je wel weer eens zin in een potje handbal? Dan roepen we je bij deze op om het heren senioren team te komen versterken. Dit team kan wel wat ervaren handballers gebruiken!

Het team is niet alleen op zoek naar versterking met betrekking tot spelers; ook is het team op zoek naar een trainer en / of coach!

Voel je je geroepen of ken je iemand die 1 van deze rollen wil en kan vervullen? Laat het ons weten via technischezakenjupiter76@hotmail.nl

Help Afke Guertin aan de titel Clubheld 2016!


Afke Guertin is genomineerd voor clubheld van de amateursport!

Een functie in het bestuur, technische commissie, actiecommissie, trainster en actief handbalster. Volgens ons verdient Afke de titel 'Clubheld van het jaar'. De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal twee winnaars zijn. De gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde en tevens maakt de vereniging kans op €10.000.

Waar wacht je nog op? Klik hier en stem op onze clubheld Afke Guertin!

Kindpakket: financiële hulp bij activiteiten voor je kind(eren)!


Op de website www.kindpakket.nl kun je als ouder gemakkelijk een aanvraag doen voor een financiële bijdrage voor je kind(eren). Het kindpakket is er voor:

  • Kind(eren) in de leeftijd van 4 tot 18 jaar
  • Als het geld ontbreekt voor sport of cultuur
Het kindpakket is een gezamenlijk initiatief van verschillende gemeenten en de deelnemende fondsen om via één loket, en op een eenvoudige manier, een vergoeding aan te vragen voor binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Wil je hier meer over weten of een aanvraag doen? Bezoek dan de website van Kindpakket.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp