Copy

Januari 2017

                            View this email in your browser 
 

Beste handbalvrienden,

Langs deze weg wil ik jullie allen een gezond en sportief 2017 toewensen! Dit is mijn laatste voorwoord als voorzitter van onze vereniging. We hebben een kandidaat gevonden om mijn taken als voorzitter over te nemen: Jordy Brugge. Ik blijf in ieder geval tot aan de jaarvergadering betrokken om het ingeslagen beleid mede vorm te geven. De nieuwe voorzitter kan dan met de jaarvergadering in oktober worden benoemd. Binnenkort zal Jordy zich aan jullie voorstellen!

We hebben 2016 als handbalvereniging gezamelijk afgesloten tijdens het jubileumfeest op 17 december. Het stralend middelpunt van deze avond was onze duizendpoot Yvonne van Wier. Zij kreeg deze avond van de burgemeester een koninklijk lintje uitgereikt. Volgens de hele vereniging dik verdiend!

We kunnen met z'n allen terugkijken op een geslaagd en leerzaam jaar. Ondertussen wordt er nagedacht over plannen, strategieën en doelen om de vereniging verder te ontwikkelen. In dit kader vindt er op 11 januari een brainstormsessie plaats. Wil je hierover mee brainstormen of lijkt het je misschien leuk om iets voor de vereniging te doen? Laat het ons weten!

Verder is de Jupiter Cup commissie druk bezig met de voorbereidingen voor de Jupiter Cup. Wederom komen er deze editie internationale teams op bezoek. Houd 15 en 16 april vrij en wees erbij!

Al met al belooft 2017 weer een mooi handbaljaar te worden voor Jupiter'76!

Met vriendelijke groet,

Tjeerd van der Meulen

POIESZ JEUGD SPONSORACTIE - WIJ DOEN MEE!


Jupiter '76 is dit jaar ingeloot om deel te nemen aan de Jeugd Sponsoractie van de Poiesz. Voor de vereniging is dit een ontzettend mooie manier om extra geld op te halen om het handbal voor de jeugd nog leuker te maken. 

De actie start op maandag 6 februari in Poiesz Franeker centrum. Op zaterdag 25 februari is er een extra promotieactiviteit en verwelkomen onze jeugdleden je in de winkel. Steun onze vereniging door de sponsormunten in onze koker te doen!

NAMENS STERRE BEDANKT!

In het kader van de Grote Clubactie had Sterre de Jong maar liefst 80 loten verkocht en hiermee het tenue van het Nederlands team gewonnen. Mede dankzij haar inzet is er dit jaar zo'n €1.200 opgehaald!  Sterre is hartstikke blij met haar tenue en wil graag via deze nieuwsbrief de vereniging bedanken voor dit fantastische cadeau!

THUISAGENDA

8/1
10:05 E2-jeugd
11:00 E1-jeugd
11:55 Dames A
13:05 Heren S

10/1
20:30 Dames M

15/1
11:00 Heren C
12:00 Dames S
13:10 Dames C

17/1
20:30 Dames M

22/1
11:00 E1-Jeugd
12:00 Dames C
13:00 E2-Jeugd

29/1
11:00 Heren C

31/1
20:30 Dames M

5/2
11:00 E1-Jeugd
12:00 Dames C
13:00 E2-Jeugd

11/2
19:00 Heren C

12/2
11:00 Dames A
12:10 Heren S

14/2 
20:00 Dames M


 

GESLAAGD JUBILEUMFEEST MET KONINKLIJK RANDJE

Zaterdag 17 december 2016 was het dan eindelijk zover. Het grote jubileumfeest ter ere van het 40-jarige bestaan van onze vereniging. We kunnen terugkijken op een fantastische avond!  

Voorzitter Tjeerd van de Meulen opende de avond met een welkomstwoordje om vervolgens het heerlijke buffet, verzorgd door Grand Café de Doelen, te openen. Na het buffet werden er mooie woorden gesproken door wethouder Twerda en de Burgemeester. Voor Yvonne van Wier werd deze avond extra bijzonder. Burgemeester Eduard van Zuijlen reikte aan Yvonne  een Koninklijke onderscheiding uit. Zij is benoemd als lid in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding is meer dan verdiend gezien de jarenlange inzet in verschillende functies (zie hieronder). Yvonne, nogmaals: gefeliciteerd!  

  • 1987-heden scheidsrechter
  • 1989-heden scheidsrechter coördinator
  • 1992-heden wedstrijdsecretaris
  • 1992-heden penningmeester van de toernooicommissie bij het internationale handbaltoernooi

Tijdens het jubileumfeest lagen er boeken met oude foto's, wedstrijdverslagen, spelerspassen, bekers, tenues en veel meer materialen van Jupiter van vroeger en nu. Er werden deze avond vele herinneringen opgehaald door zowel huidige als oud-leden. 

's Avonds heeft feestband 'de Suskes' iedereen aan het dansen gekregen. Deze avond is het duidelijk geworden dat binnen onze vereniging gezelligheid een belangrijke factor was, is en altijd zal blijven. Jong en oud, huidige en oud-leden hebben er een fantastische feestavond van gemaakt. 

Klik hier voor meer foto's van het Jubileumfeest.

JUPITER CUP 15 & 16 APRIL

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar er wordt door de organisatie van de Jupiter Cup al volop uitgekeken naar het Paasweekend. Langzaam maar zeker krijgt het toernooi steeds meer vorm. De muzikale invulling is inmiddels geregeld en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Naast Nederlandse teams hebben ook enkele buitenlandse verenigingen zich aangemeld, waaronder Duitse, Frans en Belgische. De Jupiter Cup is dit jaar dus wederom een internationaal handbaltoernooi. Iets waar zowel de organisatie als het bestuur van Jupiter '76 enorm trots op is!

Ken je nog een aantal verenigingen die mee kunnen en willen doen met het toernooi? Breng ze op de hoogte of laat het ons weten via info@jupitercup.nl

Op de hoogte blijven van de laatste Jupiter Cup nieuwtjes? Like en volg onze Facebook pagina!

HANDBAL IS HOT!

Door de successen van onze nationale damesploeg staat handbal momenteel volop in de spotlight. Maak kennis met de sport waarin iedereen meedoet, iedereen scoort en iedereen zich ontwikkelt! Kom meer te weten over deze fantastische sport, lees over de voordelen en vraag een gratis proeftraining aan!

Klik hier voor meer informatie.
 

Heb je nog nieuws voor de nieuwsbrief, website of Facebook pagina? Mail naar jupiternieuws@outlook.com
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 HV Jupiter '76, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp