Copy
Nieuwsbrief 2, december 2015

Welkom

Op een spreukentegel stond het volgende: "Om dromen uit te laten komen, moet je opstaan". We zijn opgestaan, hebben stappen gezet, leken te vallen, klauterden weer op, struikelden wat, maar gaan door. We zijn onderweg om een droom uit te laten komen: een plek voor kinderen en jongeren waar ze veilig op kunnen groeien. Een plek waar ze stappen kunnen zetten in persoonlijke groei waarna ze hopelijk weer terug naar hun ouder(s) kunnen en anders zelfstandig stabiel de maatschappij in kunnen. Een onmogelijke droom? Misschien voor sommige, maar voor iedere jongere, voor ieder kind die dit punt bereikt is een droom vervuld en kunnen nieuwe dromen gedroomd worden.
In deze nieuwsbrief leest u hoe het gaat met de verbouwing, leest u over vrijwilligers en over een bedrijf dat ons sponsort. Zo hopen we u te betrekken bij onze droom.

De verbouwing

Op bovenstaande foto wordt de laatste balk van de stut verwijderd. Een dag eerder, vrijdag 13 november, kwamen er twee heren van de gemeente Kapelle de verbouwing inspecteren. Zij konden maar één conclusie trekken: het huis is stabiel genoeg om weer op "eigen benen te staan". Dus: de stut mocht weg en we kunnen vol enthousiasme verder met de rest van de verbouwing.
Op de eerste verdieping zijn inmiddels 5 slaapkamers zichtbaar, een badkamer, een wasruimte en een cv-ruimte. Ook de tweede verdieping krijgt vorm en er worden twee kamers zichtbaar.
Op onze website en Facebookpagina kunt u meer lezen én zien van de verbouwing.


 
Vrijwilligers

We zijn enorm blij met de vrijwilligers die zich inzetten voor onze stichting. In onze nieuwsbrief zullen we regelmatig aandacht aan hen besteden. Dit keer stellen we u graag voor aan David Oosterloo.David is onze webmaster en helpt ons verder bij alle zaken die met mail te maken hebben. We zijn ontzettend blij met zijn inzet en kennis. De website wordt regelmatig bijgewerkt door David, dus houd de site in de gaten!
David heeft ook een eigen website: www.watisnf.nl. Met deze website vraagt hij aandacht voor en geeft hij uitleg over neurofibromatose. 

 
 Sponsors

Bij de verbouwing, maar ook bij andere zaken die door de stichting geregeld moeten worden, komt heel wat werk kijken. Dat werk kost tijd, maar ook geld. We zijn erg blij met ieder bedrijf dat ons helpt. Zo is ons logo gemaakt door Inspired design. Ook heeft dit bedrijf briefpapier voor ons gemaakt en een prachtige lay-out voor onze Facebookpagina . Het bedrijf is gevestigd in Eastbourne, Engeland, maar doet ook opdrachten over de grens. Bekijk de site eens: www.inspired-design.net.
Pr. Beatrixweg 3
4424 AB Wemeldinge
 
Telefoon: 0113 621085
E-mail: info@hetkompas-wemeldinge.nl
www.hetkompas-wemeldinge.nl
Facebook: Het Kompas
 
Rekeningnummer: NL13INGB0006927526Het Kompas/ Baruch as I am werkt vanuit Jesaja 61: 1
De Geest van God, de HEER, rust op mij,
want de HEER heeft mij gezalfd.
Om aan armen het goede nieuws te brengen
heeft Hij mij gezonden,
om aan verslagen harten hoop te bieden,
om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken
en aan geketenden hun bevrijding
 

 
 
Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan op onderstaande link.
 unsubscribe from this list