Copy
Facebook link

Plaats GRATIS advertenties op Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! U kunt nu GRATIS uw advertenties van uw pups of dekreuen op Doggy.net plaatsen.

Plaats nu een gratis advertentie op Doggy.net

Zondag 22 mei: Dag van de Hond

Op deze dag zijn er op meer dan 30 locaties door heel Nederland activiteiten en demonstraties voor hondenliefhebbers. Schrijf snel op de kalender! KIjk voor meer informatie op www.dagvandehond.nl

Zoek kennels bij u in de buurt
Facebook logo Volg Doggy.net ook op Facebook!

Puppies te koop

Op onze website staan alle aangeboden pups. Hieronder vindt u de Topadvertenties. Die zijn ook gratis maar slechts beperkt beschikbaar. Wilt u zelf ook met uw pups in de nieuwsbrief als topadvertentie? Dit kan maar wie het eerst komt het eerst maalt.
Neem contact op met nieuwsbrief@doggy.net voor meer informatie. 
Old English bulldog pups
Old English Sheepdog pups
Op 8 maart zijn er 11 Old English Sheepdog pups geboren. Het is een vrolijk en tevreden nest van 7 reutjes en 4 teefjes. Eén teefje en enkele reutjes zoeken nog een fijn en warm nest voor de rest van hun leven.
Bekijk puppies
American Staffordshire terrier pups
Actief gastgezin gezocht
Voor Bliksem, reutje van 10 weken, zoeken we een fijn gastgezin liefst een beetje bij ons in de buurt (Kudelstaart-Aalsmeer). We willen hem namelijk op onze naam houden, hem af en toe meenemen naar showtraining en/of een show.
Bekijk pup
Engelse Springer Spaniel Puppy's
Sint bernard pups
Sint Bernardkennel Dogwatcher's Paradise heeft een nestje met 9 sint bernard pups met stamboom. De pups zijn geboren op 15 april 2016. Het betreft een nestje met zowel langharige als kortharige pups.
Bekijk puppies
Copyright © 2016 Doggy.net,
Alle rechten voorbehouden.


Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp