Copy
Facebook link

Honden en pups uit een goed nest

Regelmatig duiken er berichten op over puppyhandelaren en broodfokkers die het welzijn van de hond niet bepaald hoog in het vaandel hebben staan. Dit blijkt ook uit het bericht van Omroep Brabant over handelaren uit Hapert waarbij momenteel megaboetes boven het hoofd hangen wegens o.a. illegale puppyhandel. Dit zijn exact de praktijken die Doggy.net tegen wil gaan. Wij doen dan ook ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze kennels op te nemen. Wil je jouw kennel aanmelden? Dat kan hier.

Plaats nu een gratis advertentie op Doggy.net

Zoek de verschillen

Ben je op zoek naar de verschillen tussen met zorg gefokte pups met stamboom en pups zonder stamboom? Dat is niet te zien aan de buitenkant. Niet aan de vacht en ook niet aan de kwispelstaart. En dat hoor je ook niet als ze blaffen. Kijk hier voor meer informatie.

Zoek kennels bij u in de buurt
Facebook logo Volg Doggy.net ook op Facebook!

Puppies te koop

Op onze website staan alle aangeboden pups. Hieronder vind je de Topadvertenties. Die zijn ook gratis maar slechts beperkt beschikbaar. Wil je zelf ook met jouw pups in de nieuwsbrief als topadvertentie? Dit kan maar wie het eerst komt het eerst maalt.
Neem contact op met nieuwsbrief@doggy.net voor meer informatie. 
Old English bulldog pups
Old English Bulldog pups
1 mei is bij ons in de woonkamer een nestje geboren: 4 reutjes en 3 teefjes. De pups zullen zeer sociaal worden opgevoed.
Bekijk puppies
American Staffordshire terrier pups
Tervuerense Herder pups
Bij Kennel la Tervura in Deurne Nederland wordt begin juli 2016 een nestje verwacht. De pups komen uit kampioenslijnen.
Bekijk puppies
Engelse Springer Spaniel Puppy's
Welsh Springer Spaniel pups
28 maart zijn in huis 6 pups geboren: twee reutjes en vier teefjes. Ze worden in huis gesocialiseerd, ontwormd, ingeënt en gechipt.
Bekijk puppies
Copyright © 2016 Doggy.net,
Alle rechten voorbehouden.


Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp