Copy
Facebook link

Doggy.net is vernieuwd en verbeterd

Onze website in nu nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Het vinden van pups, plaatsen van advertenties en uploaden van foto’s was nog nooit zo eenvoudig. Ook de weergave op tablets en telefoons is sterk verbeterd.

Maar de belangrijkste wijziging is misschien wel dat geregistreerde kennels voortaan herkenbaar zijn aan het groene vinkje in hun advertenties. Zo kun je gericht kiezen voor een pup uit een goed nest!

Bekijk hier het resultaat.

Plaats nu een gratis advertentie op Doggy.net

Internationale hondenshows in de Brabanthallen

De Stichting Outdoor Uden organiseert op zaterdag 18 juni haar 15e internationale Hondententoonstelling met CAC/CACIB met alle groepen. Op zondag 19 juni vindt de eerste Meierij Show met CAC/CACIB en alle groepen plaats in Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Dus wilt u mooie gezonde Rashonden bewonderen, kom dan op zaterdag 18 juni of zondag 19 juni naar de BRABANTHALLEN, Diezekade 2 in Den Bosch. De openingstijden op beide dagen zijn: van 10.00 uur tot 17.30 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Zoek kennels bij u in de buurt
Facebook logo Volg Doggy.net ook op Facebook!

Puppies te koop

Op onze website staan alle aangeboden pups. Hieronder vind je de Topadvertenties. Die zijn ook gratis maar slechts beperkt beschikbaar. Wil je zelf ook met jouw pups in de nieuwsbrief als topadvertentie? Dit kan maar wie het eerst komt het eerst maalt.
Neem contact op met nieuwsbrief@doggy.net voor meer informatie. 
Old English bulldog pups
Parson Russell Terrier pups
Nog 2 mooie pups: reu en teef. Geboren 6 maart 2016. Chip/ entingen/ ontwormd en stamboom Sint Hubertus.
Bekijk puppies
American Staffordshire terrier pups
Beauceron pups
Puppy's van Admirable Chien van ouders Kamp. Alita X Mult kamp. Elliot De La D'Orient. Verantwoorde combinatie beide ouders HD A en op showgebied kampioen.
Bekijk puppies
Engelse Springer Spaniel Puppy's
Tibetaanse Spaniel Pups Verwacht
Wij verwachten in juli 2016 Tibetaanse Spaniel Puppies! De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen en overige regels.
Bekijk puppies
Copyright © 2016 Doggy.net,
Alle rechten voorbehouden.


Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp