Copy
Facebook link

Doggy.net: meer dan pups alleen

Wist je al dat op Doggy.net naast hondenadvertenties ook allerlei andere zaken te vinden zijn? Zoals vakantieadressen, pensions, hondenscholen en nog veel meer. Wil jij ook op onze site vermeld worden, meld je dan nu aan via de betreffende pagina. Kijk hier voor onze scherpe tarieven.

Een voorbeeld van een dergelijk vakantieadres is het door Ik Vertrek bekend geworden Dogglywood. Ook deze vind je op onze website.
Plaats nu een gratis advertentie op Doggy.net

Activiteiten voor je hond en jou

Samen met je hond actief zijn in een activiteit die bij jullie past, geeft veel plezier. Kijk hier voor alle activiteiten die door of namens de Raad van Beheer of zijn aangesloten verenigingen worden georganiseerd. Toeschouwers zijn bij deze evenementen meestal van harte welkom. Ben je je aan het oriënteren over de aanschaf van een hond dan zijn deze activiteiten bij uitstek geschikt om kennis te maken met het ras, met eigenaren, fokkers of met een rasvereniging of andere kynologische vereniging.

Zoek kennels bij u in de buurt
Facebook logo Volg Doggy.net ook op Facebook!

Puppies te koop

Op onze website staan alle aangeboden pups. Hieronder vind je de Topadvertenties. Die zijn ook gratis maar slechts beperkt beschikbaar. Wil je zelf ook met jouw pups in de nieuwsbrief als topadvertentie? Dit kan maar wie het eerst komt het eerst maalt.
Neem contact op met nieuwsbrief@doggy.net voor meer informatie. 
Old English bulldog pups
Golden Retriever pups
Pups zijn geboren op 13 mei. Moeder Uraika Mistiefied en vader Hard Nut to Crack vd Golden Angels, allebei HD A. Pups worden in huiselijke kring grootgebracht met zowel kinderen als volwassenen. Ze worden meerdere malen ontwormd, geënt, gechipt.
Bekijk puppies
American Staffordshire terrier pups
Jack Russell pups
Pups groeien in huis op. Worden volgens schema ontwormd. Gaan ook al naar buiten om hun behoefte te doen. Geboren op 11 april 2016. Nog 3 reutjes beschikbaar. Eten al puppybrokjes. Moeder vanzelfsprekend aanwezig.
Bekijk puppies
Engelse Springer Spaniel Puppy's
Schapendoes pups
Pups zijn geboren op 11/05/16, natuurlijk gezellig bij ons in de living en daar brengen we ze ook groot. Als de pups worden afgeleverd zijn ze geënt, ontwormd, DNA afgenomen zodat je weet dat de pup ook echt van de genoemde ouders is. Goed gesocialiseerd.
Bekijk puppies
Copyright © 2016 Doggy.net,
Alle rechten voorbehouden.


Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp