Copy
Facebook link

Samen werken aan kwaliteit

Bij Doggy.net doen wij ons uiterste best om alleen advertenties te tonen van betrouwbare fokkers en kennels. Mocht er onverhoopt toch een advertentie zijn geplaatst waar u vraagtekens bij zet, laat het ons dan weten door middel van de "Meld misbruik"-knop onderaan de betreffende advertentie. Wij ondernemen dan, indien noodzakelijk, zo snel mogelijk actie.

Plaats nu een gratis advertentie op Doggy.net

Nationale Hondenwandeling en Hondenlunch

Op zondag 9 oktober organiseert het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) de Nationale Hondenwandeling "Hart voor Kanker" en de Nationale Hondenlunch. Een dag vol activiteiten, demonstraties en lekker eten voor baas en hond! De hele dag staat in het teken van de strijd tegen kanker bij dieren. De opbrengsten van deze dag gaan naar het NKFD die het geld gebruikt voor onder meer onderzoek en voorlichting over kanker bij dieren. Kijk hier voor meer informatie.

Zoek kennels bij u in de buurt
Facebook logo Volg Doggy.net ook op Facebook!

Puppies te koop

Op onze website staan alle aangeboden pups. Hieronder vind je een aantal topadvertenties. Die zijn ook gratis maar slechts beperkt beschikbaar. Wil je zelf ook met jouw pups in de nieuwsbrief als topadvertentie? Dit kan maar wie het eerst komt het eerst maalt. Neem contact op met nieuwsbrief@doggy.net voor meer informatie. 
Old English bulldog pups
Rhodesian Ridgeback pups
Geboren op 28 juni. Beide ouders zijn HD en ED vrij. De pups zijn bovenal gefokt op gezondheid en een zachtkarakter.
Bekijk puppies
American Staffordshire terrier pups
Gladharige Fox Terrier pups
Twee reutjes en twee teefjes geboren op 8 juli. Beschikbaar vanaf 26 augustus.
Bekijk puppies
Engelse Springer Spaniel Puppy's
Bullmastiff pups
Belgisch Jeugd Kampioen heeft nog enkele pups. Pups krijgen: stamboom, persoonlijk DNA rapport, Internationale Dierenpaspoort, etc.
Bekijk puppies
Copyright © 2016 Doggy.net,
Alle rechten voorbehouden.


Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp