Copy
Facebook link

Waakzaamheid blijft geboden!

Wij doen, met uw hulp, ons uiterste best om alleen advertenties te plaatsen van serieuze fokkers die dierenwelzijn en kwaliteit op de eerste plaats zetten. Desondanks dienen potentiële hondenkopers zich terdege af te vragen met wie ze zaken doen. Neem geen overhaaste beslissingen maar oriënteer u zorgvuldig.

Het vooraf checken van de aanbieder via internet geeft vaak al direct een goed beeld. Bezoek de kennel persoonlijk en beoordeel zelf de leefomstandigheden van de ouderdieren en pups. Controleer of de ouderdieren getest zijn op erfelijke gebreken. Neem eventueel contact op met de rasvereniging. Dan weet u zeker dat u een pup uit een goed nest koopt.

Plaats nu een gratis advertentie op Doggy.net

Holland Cup en Amsterdam Winner Show

Op 10 & 11 december 2016 vind de 127ste Amsterdam Winner Show plaats in de Amsterdam RAI, met voorafgaand de Holland Cup op 9 december. In de RAI verzamelen zich deze dagen zo’n 7.000 honden met circa 20.000 baasjes en bezoekers uit alle windstreken. Jij komt toch ook? Kijk hier voor meer informatie.

Zoek kennels bij u in de buurt
Facebook logo Volg Doggy.net ook op Facebook!

Puppies te koop

Op onze website staan alle aangeboden pups. Hieronder vind je een aantal topadvertenties. Die zijn ook gratis maar slechts beperkt beschikbaar. Wil je zelf ook met jouw pups in de nieuwsbrief als topadvertentie? Dit kan maar wie het eerst komt het eerst maalt. Neem contact op met nieuwsbrief@doggy.net voor meer informatie. 
Old English bulldog pups
Engelse Springer Spaniel pups
Geboren op 1 juli. Nog een teefje en reutje beschikbaar.
Bekijk puppies
American Staffordshire terrier pups
Bouvier des Flandres pups
3 teefjes en 8 reutjes geboren op 12 juli.
Bekijk puppies
Engelse Springer Spaniel Puppy's
Pyrenese Herdershond pups
Geboren op 19 juli. Langharig, in huis gefokt.
Bekijk puppies
Copyright © 2016 Doggy.net,
Alle rechten voorbehouden.


Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp