Copy
Nieuwsflits GezondIn Extra over het coronavirus / maart 2020
Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsflits

Impact van corona

De gevolgen van het coronavirus hebben een enorme impact op ons dagelijks leven. Zowel privé als bij het werk. We hopen dat jullie en al jullie dierbaren gezond zijn en blijven. En wie vanuit de gemeente druk is met de aanpak van het coronavirus wensen we veel succes en sterkte. 
Deze crisis kan leiden tot grotere gezondheids-verschillen tussen hoog- en laagopgeleiden. Kwetsbare mensen worden extra getroffen. Lees verder

Begrijpelijke informatie over corona - update


Veel mensen in Nederland willen laagdrempelige communicatie over het coronavirus. Daarom zetten we de belangrijkste adviezen en maatregelen om naar begrijpelijke beeldtaal. We testen de informatie samen met taalambassadeurs van Stichting ABC. Ook vertalen we de informatie in Engels, Turks, Arabisch, Tigrinya, Pools, Farsi en Chinees. We actualiseren en testen alle informatie voortdurend. 

Bekijk direct op je scherm (mobiel-vriendelijk)
Download als pdf om te printen

Poster met begrijpelijke hygiënische adviezen coronavirus

 
Er is een poster gemaakt met hygiënische adviezen om te voorkomen dat je het coronavirus krijgt of verspreidt. De poster is zo begrijpelijk mogelijk en in 5 talen beschikbaar. Hij is gemaakt samen met Thuisarts.nl van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en is getest met taalambassadeurs van Stichting ABC. De poster is staand en te printen op A4- en A3-formaat.
 
Download de poster in Nederlands, Turks, Tigrinya, Engels, Arabisch, Pools, Farsi en Chinees.

Webinar Opfrisdag GIDS

Door de gevolgen van het coronavirus gaat de Opfrisdag-GIDS op 17 april 2020 niet fysiek door, maar wel in de vorm van een online Webinar. 

Op vrijdag 17 april 2020 van 10.00 tot 12.30 uur organiseren we onze eerste Webinar. Dit is de kick-off met informatie over GezondIn en gaat over 'inwoners bereiken en betrekken'. De webinar is samengesteld op basis van vragen en dilemma’s die jullie hebben ingebracht. Lees verder

Agenda 

17/04 Webinar Opfrisdag (nieuwe) GIDS-ambtenaren
Twitter
Website
Copyright © 2020 GezondIn - Pharos, All rights reserved.


Ik wil me afmelden voor deze nieuwsflits. 
Email Marketing Powered by Mailchimp