Copy
Sherpas Proyects - masters in facilitation
   
 
   
 

Nieuwsbrief - Welkom!
Boek - Hét projectassistentenboek
Event - SecretaresseKRACHT 2016
Ontwikkelingstrajecten - Persoonlijke groei en teamverbinding
 

01  
   

Welkom!

Met trots sturen wij je deze eerste nieuwsbrief van Sherpas Proyects toe. Naast de Facebookpagina, de website en de twitterberichten hebben we nu de nieuwsbrief als informatiebron. Periodiek gaan we je informeren over de activiteiten van en rondom Sherpas Proyects.

In de eerste editie kunnen we direct twee primeurs melden: de uitgifte van het projectassistentboek en het event SecretaresseKRACHT. Verder willen we jullie informeren over langdurige ontwikkelingstrajecten voor persoonlijke groei en teamontwikkeling waar Sherpas Proyects bij diverse klanten succesvol is.

Veel leesplezier,

Jakob Zwinderman
Peter Vos
Pieter Hoekstra

 
     
   

Hét projectassistentboek 

De trainers van Sherpas Proyects hebben met het schrijven van ‘Het projectassistenboek; jouw rol en positie in projecten’ hun trainings- en praktijkervaring vastgelegd. Dit boek richt zich op de onmisbare schakel in projecten; de projectassistent. Binnen organisaties worden de werkzaamheden steeds meer projectmatig opgepakt. Het inzetten van een secretaresse als ondersteuning van de projectleider is vaak niet voldoende. De projectassistent wordt dé sparringpartner van de projectleider! De functie van projectassistent wordt volwassener en steeds belangrijker voor het behalen van het beoogde resultaat. Naast basiskennis van projectmatig werken is het ontwikkelen van vaardigheden en softskills sleutel voor succes.
 
Omslag boekHierbij kan worden gedacht aan: hoe kies je positie in een project, zet je je invloed in ten behoeve van het resultaat, hoe bepaal je je grenzen, wat is je rol binnen het projectteam, het effect van communicatie en kun je samen werken aan het resultaat. De trainers van Sherpas Proyects bundelen hun ervaringen op dit terrein in het projectassistentboek en verrijken het met praktijkervaringen. Naast de theorie, tips en de voorbeelden worden meerdere tests aangeboden om te kijken welke stappen jij, als (toekomstige) projectassistent, nog kunt zetten in je ontwikkeling!
 
Het boek is te bestellen via management support of via ISBN: 9789462154438.

 
     
   

SecretaresseKRACHT 2016

SecretaresseKRACHT is hét evenement voor de professionele ondersteuner die in haar KRACHT wil blijven opereren.
Sherpas Proyects organiseert in samenwerking met CODA op 23 september a.s. deze dag. Op onze FB pagina staat allerlei informatie over de workshops, onderwerpen en de sprekers. Peter Vos is dagvoorzitter tijdens de tweede editie van SecretaresseKRACHT.

Wij houden u op de hoogte!

 
     
   

Persoonlijke groei en teamverbinding bij langdurige ontwikkelingstrajecten

Sherpas Proyects ontwikkelt zich meer en meer als specialist van langdurige ontwikkelingstrajecten voor persoonlijke groei en teamontwikkeling. Gedurende een half jaar heeft Sherpas Proyects voor Brightsight een groep met diverse werkvormen in beweging gebracht.

Voor zowel jonge talenten (zoals professionele hackers) als voor meer ervaren personen (zoals overheidspersoneel) wordt een leertraject ontwikkeld. Sleutelwoorden zijn; ontwikkelpaspoort, eigen opdrachten, learning events, coaching en intervisie. Hiermee wordt een leerplein vormgegeven waarin de deelnemer zelf de verantwoordelijkheid moet nemen om zich te ontwikkelen. De deelnemer levert bijvoorbeeld zelf filmpjes aan die bij het onderwerp horen, gaat voorbereidingsopdrachten uitvoeren en zoekt de groep op voor intervisie. Daarnaast wordt er per groep ook nog een intern project aangewezen om uit te voeren.Deze leervorm is intensief en levert meer op dan losse modules. Graag brengen wij u op de hoogte van de meerwaarde van dergelijke ontwikkelingstrajecten.

 
     
     
  sherpas proyects Postbus 1192 - 9701 BD Groningen - The Netherlands
info@sherpasproyects.com - KvK 01151273
 
decoratief element

Wilt u de wijze hoe u deze nieuwsbrief ontvangt aanpassen?
Stel uw voorkeur in of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief
 

Email Marketing Powered by MailChimp