Copy
Sherpas Proyects - masters in facilitation
   
 
   
 

Nieuwsbrief - Welkom!
Thema - De functie projectassistent
Tools - NIEUW: De Profielscan

 

02  
   

Welkom!

In de tweede editie van onze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de ontwikkelingen op het vakgebied van de projectassistent en een nieuwe scan die we hebben ontwikkeld.

Wil je meer weten over de wekelijkse activiteiten van de mannen van Sherpas Proyects? Kijk dan op onze facebook pagina of volg ons op twitter.

Veel leesplezier,

Jakob Zwinderman
Peter Vos
Pieter Hoekstra

 
     
   

De functie projectassistent 

Binnen organisaties worden de werkzaamheden steeds meer projectmatig opgepakt. De projectassistent wordt dé sparringpartner van de projectleider! De functie van projectassistent wordt volwassener en steeds belangrijker voor het behalen van het beoogde resultaat. Naast basiskennis van projectmatig werken is het ontwikkelen van vaardigheden en softskills sleutel voor succes.
 
Ontwikkeling door een training

Sherpas Proyects heeft veel ervaring met projectassistenten en verzorgt hiervoor trainingen op maat. De leervraag wordt vertaald naar aspecten op de harde- en zachte kant van projectmatig werken.


Individuele coaching
Naast het volgen van een training is 1 op 1 coaching op jouw project een goede manier van ontwikkelen. Hierin kan het project als leerobject worden ingezet en is er dus een directe  koppeling tussen theorie en praktijk.

Naslag in de vorm van 'Hét projectassistentboek'
Omslag boekDe trainers van Sherpas Proyects bundelen hun ervaringen op dit terrein in het projectassistentboek en verrijken het met praktijkervaringen. Naast de theorie, tips en de voorbeelden worden meerdere tests aangeboden om te kijken welke stappen jij, als (toekomstige) projectassistent, nog kunt zetten in je ontwikkeling!
 
Het boek is te bestellen via management support of via ISBN: 9789462154438.

 
     
   

NIEUW: De Profielscan

Voor alle professionals die op een objectieve manier beeld willen krijgen van hun competenties, biedt Sherpas Proyects de Profielscan aan. Er zijn een viertal scans; een algemene (Nederlands en Engels) en een over de MA van de toekomst en een voor de Project assistent. Je krijgt hiermee beeld waar je kracht ligt en waar je je kunt ontwikkelen. Eenvoudig via www.sherpasproyects.com (links boven in de pagina) in te vullen en je ontvangt per email een rapportage met toelichting.

 
     
 

 

 

Sherpas Proyects

Jakob Zwinderman

06 - 22 80 96 93
j.zwinderman@sherpasproyects.com

Peter Vos
06 - 51 90 56 53
p.vos@sherpasproyects.com

Pieter Hoekstra
06 - 42 39 10 04
p.hoekstra@sherpasproyects.com

 

 
     
     
  sherpas proyects Postbus 1192 - 9701 BD Groningen - The Netherlands
info@sherpasproyects.com - KvK 01151273
 
decoratief element

Wilt u de wijze hoe u deze nieuwsbrief ontvangt aanpassen?
Stel uw voorkeur in of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief
 

Email Marketing Powered by Mailchimp