Copy
Ny medarbejder og rør i lange baner.
Se denne mail i en browser
Nyhedsbrev fra PG Flowteknik Scandinavia
Ny medarbejder i PG Flowteknik Scandinavia
Det er ingen hemmelighed at vi har fået mere travlt i PG Flowteknik. For at højne vores kundeservice og ekspeditionstid har vi derfor ansat Frank Svenningsen på lageret og ekspeditionen. Frank har af flere omgange arbejdet med ventiler og fittings som dem vi fører i PG Flowteknik, så han har ikke været længe om at blive et stort aktiv for vores kundeservice. Vi byder Frank velkommen og håber vores kunder vil tage godt i mod ham.
Der findes et alternativ til at svejse rør. 
Vi har fået endnu et agentur i vores portefølje - HAELOK fittings. Haelok er en presfittings uden nogen form for bløde pakninger, så samlingen bliver nærmest en koldsvejsning. Ved en konventionel svejsning skal der bruges tid på opsætning, svejse test, selve svejsningen og endda nogle gange, en bekostelig røntgen. En Haelok samling tager mindre end 2 minutter fra du står med fittingen i hånden til den er monteret på røret. Se i videoen hvor hurtigt det kan gøres. 
Haelok_Installation-Movie-2016
Hurtig montage af Haelok fittings. 
Classic Filters dræn potte
En dræn potte er designet til at øge mængden af den udskildte/filrerede væske og dermed øge intervallet før filteret behøver at blive tømt.  Dette er især nyttigt for systemer med vacuum eller meget lavt tryk hvor man ikke kan bruge en ”flyder” til at åbne for afløb af væsken.
Dræn potten kan enten fastgøres direkte til afløbs porten på filterhuset og dermed udvide huset, så der kan være langt mere væske, efter flyderen løfter sig, eller de kan fastgøres ved hjælp af 2 ventiler. Hermed kan væsken drænes i afløbs beholderen og derefter kan drænpotten tømmes senere. 
Classic filters bygger også et stort antal specielle løsninger. F.eks. kan dræn potten også bruges til at bygge reaktorer, prøveudtagnings cylindre eller som mindre lagertanke med specifikke volumener.
Spar fittings med rør i lange baner.
Mange tror vi kun lever af at sælge fittings til vores kunder. Vi vil påstå at vi lever af at sælge de rigtige løsninger. Vi sælger en del rør, der skal samles med en fittings, men nu og da giver det ikke altid mening at bruge fittings. Hvis en kunde f.eks. har deres gas distributions skab uden for den ene ende af bygningen og produktionen ligger i den anden ende skal der bruges mange meter rør. Dem kan man typisk svejse eller samle med Hy-Lok fittings.
Det er dog muligt at få rør i ruller helt op til 1500 meters længder. På den måde bliver montage tid langt mindre, der er langt færre muligheder for lækage hvilket i den sidste ende giver en meget lavere pris for den samlede løsning. 
Læs mere
Digitalt manometer fra Winters.
DPG er et præcist digitalt manometer der måler med nøjagtighed på ± 1%. Med en enkel 2 knaps betjening er manometeret meget nemt at betjene. Der er en nulstille funktion og baggrundslys der tændes, når der trykkes på tænd/sluk knappen. Manometeret har en 316L svejst membrantætning og en beskyttende gummi kappe. Lever op til ASME B40.100 og RoHS.
Læs mere
Produkter til Cryogene systemer.
Vi har mange produkter der kan bruges til cryogene anlæg men specielt Habonim og Hy-Lok´s ventiler er i en klasse for sig når temperaturen nærmer sig det absolutte 0-punkt. Hy-Lok har en standard serie med både kugle og reguleringsventiler. Habonim går skridtet videre og har et kæmpe program inden for special kugleventiler til cryo applikationer.
Læs mere
Se vores Profilbrochure

HUSK - Vi har også:


Filtre * Regulatorer * Fittings * Kugleventiler * Manometre * Højtryks komponenter * SikkerhedsventilerDyserTankrensere * Rør og rørholdere * Lynkoblinger
PG Flowteknik Website
PG Flowteknik på Google Plus
PG Flowteknik på LinkedIn
PG Flowteknik på Facebook
PG Flowteknik YouTube
Copyright © 2017 PG Flowteknik Scandinavia ApS, All rights reserved.
Vores adresse er:
PG Flowteknik Scandinavia ApS
Rugvænget 19C
Taastrup 2630
Denmark

Add us to your address book

Vil du ikke længere modtage vores nyhedsbrev?
 Tryk her
Email Marketing Powered by Mailchimp