Copy
De jaarwisseling: terugblik en een kijkje in 2016. Naast therapie ook reiki, workshops en ervaarsessies!
View this email in your browser
December: een maand van afronden, terugblikken en vooruit kijken.Terugblikken op een mooi jaar waarin ik mijn diploma haalde, startte met de opleiding medische- en psychosociale basiskennis, maar vooral veel plezier beleefde in de praktijk. Bijzondere sessies therapie en begeleiding aan huis en even zo mooie sessies in Sarvata. 
Nieuw in 2016 is de mogelijkheid om aan een ervaarsessie deel te nemen. Wil jij graag meer weten over de balans tussen je denken, voelen en handelen? Ben je benieuwd hoe je je bewust(er) kunt worden van je eigen gevoel én jou manier van in het leven staan? Misschien vraag je je af waarom je je steeds aan dezelfde "steen" stoot? Maak een afspraak voor een losse ervaarsessie en ontdek wat je kunt leren van de informatie die je lichaam je aanreikt! Begin 2016 komt meer informatie hierover op de website!
Trots ben ik op mijn stukje, geschreven in de Sarvata nieuwsbrief:
Een mooie korte samenvatting van mijn werkzaamheden, in een centrum waar vele therapeuten hun plekje gevonden hebben.
http://haptotherapiebaak.nl/ is vernieuwd. Vooral op het tabblad aanbod is veel veranderd. Neem maar eens een kijkje! Informatie over reiki, therapie, ontspanning en veel meer.
Half 2016 komt een leuk aanbod voor een mini workshop.Gezellig om samen te doen met je broer. zus, vader, moeder, vriend of vriendin!
Ken je iemand die interesse heeft in deze nieuwsbrief? Via onderstaande buttons kun je hem makkelijk delen!
Voor iedereen hele fijne feestdagen en veel geluk, gezondheid en liefde in 2016!
Share
Forward
Share
Copyright © 2015 Haptotherapie Baak, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp