Copy
View this email in your browser
In deze InFourMail

Van de voorzitter
Impressie ALV/Treffen 2022
Van het Fourum

Van de voorzitter
In deze InFourMail vind je een impressie de ALV /Treffen 2022 van onze club, daarnaast een overzicht van onderwerpen die op dit moment actief zijn op ons vernieuwde Fourum.
 
Eric Kranendijk
voorzitter

Impressie ALV/Treffen 2022

Macaroni
Omdat we zelf zouden gaan koken op vrijdagavond en we nog boodschappen moesten doen, was ik om 13.00 uur al aan de Costa. Bovendien zou het op vrijdag gaan stortregenen zodat ik nog mooi mijn tent droog kon opzetten.
Eric had het weerbericht ook gezien en volgde even later. Na enige tijd kwam Albert B met de auto, noodzakelijk voor de boodschappen.
Zo langzamerhand begon het te miezeren, overgaand in stortregens. Nadat het ergste voorbij was, gingen we boodschappen doen. Voor de vrijdagavond stond macaroni / fusili op het menu, te bereiden door het bestuur. Misschien was dit laatste de reden dat er niet zoveel liefhebbers waren voor het exquise diner op vrijdag. Waarschijnlijk moeten we een volgende keer hier meer over communiceren. Het eten smaakte voortreffelijk en we hebben niet meer dan gemiddeld op het toilet doorgebracht.
‘s Avonds was het erg koud. De nodige biertjes moesten ons warm houden.
 
Zaterdagochtend als ontbijt eieren met spek van onze chef Albert B, een kunst die hij tot in de vingertoppen beheerst.
Na het ontbijt kwamen ook de eerste leden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) al. Ze werden ontvangen met de gebruikelijke koffie en koeken.
Bij de ALV waren 21 leden, inclusief 3 bestuursleden, aanwezig. Hoe dat zich verhoudt tot het totaal aantal leden van tegen de 300 mag je zelf bedenken. Uit de ALV kwam nog een opmerking in de rondvraag van Doede over het geringe aantal leden op de ALV. Hij stelde voor een werkgroep samen te stellen om te onderzoeken welke dingen we als club kunnen doen en waar behoefte aan is.
Het bestuur gaat hiermee aan de slag.
De lunch met knakworst en kippensoep werd gevolg door een toertocht. Deze tocht was ca. 125 kilometer lang en ging over de Veluwe en door de Flevopolder. Het was een tocht met uitsluitend verharde wegen behalve de pauzeplek. Dit was een zand-/gravelplek vlakbij een kazerne.
Onderweg zijn we er in geslaagd om een lid af te schudden die gelukkig wel op eigen gelegenheid het basiskamp wist te bereiken.
De tocht was een goede les om volgend jaar misschien een iets kortere tocht te maken maar met veel meer bochten en wat kleinere wegen.
‘s Avonds de bekende BBQ. Na de BBQ een gezellig samenzijn bij het kampvuur (dit keer zonder gezang en gitaarmuziek). Zo rond 01.00 uur zocht uw secretaris zijn secretariaat op om zich voor te bereiden op de volgende dag.
Sommige leden gingen nog op bezoek bij de buren, een hardloperskamp uit Amsterdam. Geen bier maar tequila. Bij enkele buren ontstond wat verwarring omdat de tweelingbroer van Wil kwam opdagen. Is allemaal goed afgelopen.
 
Zondag om 09.00 uur ontbijt in buffetvorm op de camping in het Steenuiltje. Daarna grote tent opruimen, voor zover nodig, en afscheid nemen van de leden. Enkelen gingen nog naar een bijeenkomst in Renswoude van de Honda CB 1000 club. Zij wilden ook graag leden van andere Honda clubs, zoals de CB Four Club, ontmoeten.
 
Was weer een gezellige bijeenkomst. Volgend jaar misschien nog een keer en dan voor 2024 (20 jarig bestaan) eens kijken wat we gaan doen. Kunnen w nog even over nadenken want zover is het nog niet.
 
The secretary rides again.

Van het Fourum
Klik op de titel om naar het onderwerp op het Fourum te gaan.
CB 550 van Fred
Drielandenweekend 2022
Ring wiellager achter CB 550

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2022 CBfourclub, All rights reserved.