Copy
View this email in your browser
In deze InFourMail

Van de voorzitter
Agenda
Herinnering contributie 2021
Fourum


Van de voorzitter
Laat ik deze keer eens iets over mijzelf vertellen. Waarom niet? “Voorzitter” alleen is ook maar zo kaal he. Over kaal gesproken... dat is wel mijn typerende haardracht. Een scheiding van oor tot oor. Voor de mensen die wel eens op het fourum rondkijken: zoek maar naar een bericht van mij, de avatar (het plaatje) geeft een aardig beeld van wat je met zo’n kapsel kunt doen.
Genoeg dáárover. Getrouwd, 2 kinderen, woonachtig in Zwolle en door de week bezig met werk, maar het liefst breng ik zoveel mogelijk vrije tijd door in mijn sleutelruimte naast het huis. Heerlijk ontspannend. Inmiddels 23 jaar in het bezit van A en begonnen op een Kawasaki LTD 454, daarmee een grote ronde door Schotland gedaan. Heerlijk! Uiteindelijk een Suzuki VS 1400 Intruder gekocht. Geen bochtenijzer, maar heerlijk lui rijden en de straatklinkers er weer in tikken naderhand. Inmiddels de kawa compleet uit elkaar (tot de laatste bout) en weer mooier opgebouwd. De Trudy was het net niet. De Kawa weg. En toen? Een Honda CB 750 four vond ik wel mooi, al wist ik daar 15 jaar terug nog geen snars van. Mijn vrouw heeft er 1 opgescharreld op Marktplaats. Eén krat met roestige zooi en een kofferbak vol met de rest. De rest is historie: 10 jaar aan het bouwen geweest, klaar en ik ben er maar wat trots op! Niet helemaal zoals het hoort, maar ík vind het mooi zo. Inmiddels overigens nog een 500, 250 en 750k7 versleten. Nu staat er naast de ook nieuwe CB 500 ook nóg een project in de sleutelruimte, een Suzuki GS 550 uit 1979 in de mooie kleur schuttinggroen. Ik ben niet kieskeurig. En dat zijn we bij de club ook niet, en dat is nou precies wat er zo leuk aan is: een gemeenschappelijke hobby en interesse. Geen rangen, geen standen, geen moeilijk gedoe. 

Ik kijk positief uit naar de rest van het jaar, het kan maar zo een jaar worden waarin weer van alles mag. Laten we er met zijn allen voor proberen te zorgen dat dat gaat lukken!

Veel leesplezier!
 
Eric Kranendijk
- voorzitter


Agenda
Realistisch gezien kunnen we er van uit gaan dat grootschalige evenementen zoals beurzen in de eerste helft van 2021 niet door zullen gaan, voor wat betreft we als club verder kunnen doen is sterk afhankelijk van wat van overheidswege is toegestaan. We volgen uiteraard als bestuur de ontwikkelingen op de voet.

De voorlopige agenda voor de 2e helft van 2021:
- eerste weekend september: Drielandenweekend
- tweede weekend september: ALV en treffen CB Four Club Nederland


Herinnering contributie 2021
Als je nog niet hebt betaald, dan is dit je kans, sla je slag!

Ontvang je deze InFourMail maar ben je geen lid? Overweeg het eens - niets moet, alles mag. Voor die €10 krijg je:
  • toegang tot ons digitale clubhuis “het Fourum”
  • met meer dan 300 leden heeft dit forum een schat aan kennis en informatie, ook onze activiteiten worden daar gecommuniceerd
  • gratis veel aardige mensen

Fourum
Op het Fourum vind je de laatste nieuwtjes, sleutelblunders en... gezelligheid aan de digitale stamtafel. Via de onderstaande link vind je alle nieuwe ongelezen berichten. Super makkelijk!

http://www.cbfourclub.nl/forum/search.php?search_id=unreadposts
 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 CBfourclub, All rights reserved.