Copy
Van Leeuwen
vanleeuwen.com
       
 
Nikkel in beweging
Sinds medio 2016 is de prijs van nikkel fors gestegen. De dreigende sluiting van de nikkelmijnen in de Filipijnen als gevolg van strengere milieu eisen is daar een belangrijke oorzaak van. Andere oorzaken zijn de euro-dollar koers (nikkel wordt verhandeld in US dollars) en export restricties van de Indonesische regering. 
Als gevolg van dit alles is de legeringstoeslag die de buisfabrieken ons berekenen gestegen, hetgeen zich vertaalt in hogere inkoopprijzen. 
Experts sluiten een verdere stijging van de nikkelprijs in 2017 niet uit.
 
Opwaarderen 
Bent u op zoek naar rvs buismateriaal met een 3.2 certificaat? Dat kunnen wij voor u regelen!
Voor materiaal dat wij af fabriek kopen met een 3.1 certificaat bieden we u  onze opwaardeer service aan. Wij laten diverse laboratoria onder toezicht van een keuringsbureaus zoals TüV, BV of Lloyds testen uitvoeren. Bijvoorbeeld om de mechanische en chemische eigenschappen die op het certificaat staan te controleren. Als de test-waarden overeenkomen met de waarden op het 3.1 certificaat, wordt er door het keuringsbureau een aanvullend rapport afgegeven.
Voor meer informatie kunt u bellen met onze verkopers, of u kunt ons een e-mail sturen.

 
 
Voedselveiligheid
Hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke thema’s in de zuivel, voedings- en genotmiddelenindustrie. 
De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) heeft regels opgesteld voor het ontwerp en de toepassing van hygiënische en aseptische componenten. 
Van Leeuwen Stainless heeft een pakket aan buizen die voldoen aan deze EHEDG richtlijnen. Daarnaast voeren wij een volledig pakket aan componenten en koppelingsdelen voor deze industrie. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct om een offerte!


 
 
   
 
logo


Van Leeuwen  Stainless B.V.
Industrieweg 26
4153 BW Beesd
T +31 (0)345 687 777
E sales.stainless@vanleeuwen.nl
W www.stainless.nl
 
   


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Van Leeuwen Pipe and Tube Group · Lindtsedijk 100 · Zwijndrecht, 3336 LE · Netherlands